Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-11, 15:17   #780
bialaRoza
Wtajemniczenie

GG do bialaRoza
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel

Cytat:
Napisane przez green1993 Pokaż wiadomość
Dziewczyny.. ale sie to wszystko posrało... No normalnie płakać mi sie chce okazało sie że zostałam przyjęta na fizjoterapię (na którą tak chciałam iść) tyle że o tym nie wiedziałam bo jak mnie nawet na liście rezerwowej nie było to myślałam że nic z tego i nawet nie patrzyłam już na moje konto do rekrutacji... No i nie dostarczyłam dokumentów w terminie... Jestem zapisana na technologie żywienia i tam są wszystkie dokumenty... Myślicie że jest jakaś szansa żeby sie przenieść na fizjoterapie? Znacie sie cokolwiek na tym? wiecie cokolwiek? bo mi już ręce opadają i mam tego wszystkiego dość... jutro pójde do dziekanatu może sie czegokolwiek dowiem ale może coś wiecie na ten temat?
green nie ma czegś takiego jak technologia żywienia. Jest technologia żywności i żywienie człowieka. Ja rozumiem, ze ludzie, którzy sa na innych kierunkach, to mają gdzieś nazwy. Ale Ty mylisz nzwę swojego właśnego kierunku. Który z żywieniem ma dopiero do czynienia na magisterce...
A co do Twojego problemu - zadzwoń do dziekanatu, bo mogą już być wszystkie miejsca zajęte na fizjoterapii

bialaRoza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując