|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
Napisane przez green1993
Dziewczyny.. ale sie to wszystko posrało...  No normalnie płakać mi sie chce  okazało sie że zostałam przyjęta na fizjoterapię (na którą tak chciałam iść) tyle że o tym nie wiedziałam bo jak mnie nawet na liście rezerwowej nie było to myślałam że nic z tego i nawet nie patrzyłam już na moje konto do rekrutacji... No i nie dostarczyłam dokumentów w terminie... Jestem zapisana na technologie żywienia i tam są wszystkie dokumenty... Myślicie że jest jakaś szansa żeby sie przenieść na fizjoterapie? Znacie sie cokolwiek na tym? wiecie cokolwiek? bo mi już ręce opadają i mam tego wszystkiego dość...  jutro pójde do dziekanatu może sie czegokolwiek dowiem ale może coś wiecie na ten temat?
|
green nie ma czegś takiego jak technologia żywienia. Jest technologia żywności i żywienie człowieka. Ja rozumiem, ze ludzie, którzy sa na innych kierunkach, to mają gdzieś nazwy. Ale Ty mylisz nzwę swojego właśnego kierunku. Który z żywieniem ma dopiero do czynienia na magisterce... 
A co do Twojego problemu - zadzwoń do dziekanatu, bo mogą już być wszystkie miejsca zajęte na fizjoterapii