Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy, mamy IX-X 2013, cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-11, 16:31   #1663
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy, mamy IX-X 2013, cz. XX

Cytat:
Napisane przez kindo7 Pokaż wiadomość
Ladan dołączam do opinii reszty - jestes wielka i bardzo dzielna!!!!
Ale dziwi mnie, że jednak tak długo Cie męczyli, przy braku postepów.

Teraz nie ma co się już zastanawiać i najważniejsze, że jesteście zdrowe!!!

A ja już czuje się jak foka... mam wrażenie, że ruszam się jak foka I już jestem zmęczona, pomimo, że się generalnie czuje dobrze... Ale wiem, że to już niedługo. I dziś w metrze dziewczyna się do mnie uśmiechnęła i zapytała czy jedno czy dwoje dzieci????? A ja na to, ze jedno, ale juz na dniach, dlatego mam już taki duży brzuch... Trochę to było nietaktowne chyba z jej strony hihi Mam już duży brzuch, ale chyba nie aż na bliżniaki

No i dziś się pochwalę, że wybieramy się z mężem na kolację do Atelier Amaro, którą to dostaliśmy w prezencie ślubnym I bardzo się na to cieszę!
I jeszcze w poniedziałek mamy w planach imprezę wypasioną w Ambasadzie (tzn w hotelu) z okazji Dnia Niepodległości Meksyku i chcielibyśmy jeszcze na nią dotrzeć ;0 ale czy się uda zobaczymy hehe...

Jutro mamy ostatnią wizytę u gina o 21.20!!!! Bo juz nie było żadnych miejsc wolnych i nas chyba dodatkowo dopisali.

No i jak Matal też sie pytam gdzie moja kondycja

POZDRAWIAM wszystkie w ten deszczowy dzień!
Mnie nie raz tak ludzie obcy pytali A ja cały czas, że jedno...

Ale Wam fajnie, zazdroszczę kolacji

A kondycja, heh, chyba na wakacjach

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days