2013-09-11, 15:47
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: skuter dla żony - proszę o poradę
Nadijahh, jesteś dla mnie wyrocznią Pięknie dziękuję, nie spodziewałem się takiej pomocy i aż takiego zaangażowania ze strony forumowiczów - jestem naprawdę wdzięczny i deklaruję wykorzystać tę wiedzę w jak najlepszy sposób.
Wiem o czym mówicie drogie Panie, jednak pragnę zauważyć, iż naprawdę nie chodzi tu o spełnienie mojej potrzeby kupowania gadżetów i maszyn (żadna z Was zapewne mi nie uwierzy, a jednak to prawda), ponieważ ja zadowalam się własnym autem, chodzi o zadowolenie Żony (i po części mojego - że będzie bezpieczna i usatysfakcjonowana).
Przemyślałem jednak Wasze rady i rzeczywiście postanowiłem ostatecznie dołączyć Żonę do procesu kupowania tego pojazdu - znalazłem ostatnio na wawalove artykuł o wydarzeniu Tankuj Energię, gdzie będzie można za darmo przejechać się tym elektrycznym cudakiem, myślałem żeby może wraz z Żoną wybrać się tam i jeśli będzie zadowolona, kupimy jakiś sprzęt tego typu, natomiast jeśli wykaże brak zadowolenia, wtedy sięgam ponownie po inspiracje z postu nadijahh.
Ponownie dziękuję za wsparcie - będę się starał relacjonować postępy.
|
|
|