Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-12, 08:17   #550
oldzinx
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość

Florek waży "tylko" 9555 gram.
buuu

będę jutro papa

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wiem jak to jest z tymi konfliktami ze lekarze to bagatelizuja, przeoczaja.. ja w szpitalu po poronieniu kilkakrotnie sie upominalam o zastrzyk i slyszalam ze nie zapomna. Potem dostalam wypis do reki, wpis ze podano i pytam kiedy a lekarz zdziwiony ze nie dostalam i na szybko organizowali. Za to po porodzie dostalam nastepnego dnia, lekarz przyszedl powiedziec jaka grupe ma dziecko i ze dostane zastrzyk ale lezala tez dziewczyna z grupa - i przy wypisie okazalo sie ze nie zbadali grupy dziecka (???), ona nie wiedziala jaka grupe ma maz (przez cala ciaze sie nie dowiedziala, lekarz nie pytal) i byla afera, na szybko robili badania ale nie wiem jak sie skonczylo bo wyszlam juz a ona z kompletem wypisow siedziala i czekala.
No chyba bym lekarzy potraktowała
Jako ze mam minusa to dziecku po urodzeniu od razu zbadali grupę krwi, Tomek ma 0Rh+. Podali mi na 2 dzień chyba zastrzyk i kartkę z potwierdzeniem co kiedy i jak.

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
sweterek i kurtka w zalaczeniu
Piękności
Chociaż w różach nie gustuje to tak jak wspominałam zamarzyła mi się córa w kwietniu "działamy"/ zobaczymy co ustrzelimy

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
Nyaaa, ja tez tak robiłam haha
Dzięki za oświecenie
Witamy,
jak po weselu?

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Tasiu mi w szpitalu powiedzieli, że Roszpunka m grupę krwi po Tacie ale to się może zmienić i trzeba powtórzyć badanie. Też nie mamy w książeczce wpisane:/

Maria, ojej też byłam raz w takej sytuacji. Jechałam sama i na autostradzie nie miałam gdzie się zatrzymać. Rozdzierało mi sercena szczęście to było jednorazowe, Roszpunka sięprzyzwyczaiła, że czase mnie nie ma z boku. Śpiewam wtedy do Niej, pomocne jest też to lusterko w którym Ją widzę
Ale grupa krwi może się zmienić?
Bo z tego co wiem to nie może

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
Hej hoooo

Meldujem sie z Bergena - lot minol spokojnie - chyba faktycznie Milus zostanie pilotem ew stewardem - bo CALUSI lot przespal ( no nie liczac moze jakis 15min, lot trwal od 18-50 do 20-44.)
Ciocia Agnieszka oszalala ..!! Widza Milusia znowu, oj sie zachwycala ze hooo-hooo.
Byly male klopociki przy usypianiu ale dalismy rade.
No to już jesteś zagranico
Fajna fotka na FB, Miluś na odprawie

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
Nie, wystarczy, zeby wprowadzac gluten pod ochrona karmienia piersia, wiec obojetne kiedy zaczniemy
Ahaa, dziękujemy

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaa u nas dzis pobudka o 5;/ teraz Miska odsypia ale sasiedzi sie tluka od rana. Zabije ich jak mi dziecko obudza!!!!!!
Nie wiem o co chodzi, która to kosmitów wzywała przyznawać się
Tomek zasnął o 20 i o 23.30 stwierdził że noc się już skończyła. Zasnął o 1.30
Pospał do 5.20
Padam

Nie miałam nawet wczoraj chwili na forum, pół dnia podłączali mi zmywarkę która stała przez tydzień w przedpokoju No ale już jest i wczoraj pierwszy raz ją odpaliłam w końcu koniec dramatu. Co jak co lubię sprzątać ale gary skutecznie wyprowadzały mnie z równowagi.
Małe pytanko, lepiej używać tych droższych tabletek do mycia czy tańsze odpowiedniki typu Lidlowe/biedronkowe też skuteczne?

Pozdrawiamy