2013-09-12, 10:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wózek Quinny Moodd
Cytat:
Napisane przez monique125
Witam 
Na forach jest bardzo dużo wątków na temat wyboru wózków. Jednak nie znalazłam opinii na temat konkretnego "Wózek Quinny Moodd". Miałyście może taki wózek? Zależy mi na głęboko-spacerowym. Jak dla mnie ma kilka plusów, m.in. to że jest bardzo lekki, po złożeniu zajmuje mało miejsca. A do tego ten design... Wydaje mi się jednak, że zarówno spacerówka jak i gondolka są dosyć małe i boję się że nasza córcia szybko z niego wyrośnie... Dodam, iż mąż bardzo uparł się na ten wózek, ale mimo to mam wątpliwości... Bardzo prosiłabym o opinie osób, które posiadają taki wózek.
|
Widziałam ten wózek w sklepie. Z wyglądu fajny, ale lekki to on nie jest. Z tego co widziałam na stronie to stelaż z siedziskiem spacerowym waży 15 kg. Moja spacerówka Chicco waży niecałe 8 kg w całości i jestem daleka od stwierdzenia, że jest to bardzo lekkie, zwłaszcza, że w środku jest dziecko, które też waży. Ale wszystko zależy od krzepy w ręku Pytanie czy masz schody do pokonywania.
Ponadto mam wątpliwości czy zajmuje tak mało miejsca po złożeniu, ale to zależy też do czego porównujemy
|
|
|