2013-09-12, 11:35
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)
Cytat:
Napisane przez barwineczek
Mam pytanie do karmiacych piersia. Ile razy w nocy wstajecie? Ja do nikosia około pięciu razy, dzisiaj wstałam 7 mam już dosyć. Mąż mówi żebym przestawiła go na butelkę
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
2-3 zwykle. zdarza się, że mniej albo więcej. I też wliczam 5 do nocy od 6 jest u nas rano, bo mąż wstaje 
Cytat:
Napisane przez xal
2. stawia i każe nogami przebierać aż padnie 
:
|

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa
I stąd moje pytanie- czy w kupkach Waszych dzieci są takie małe grudki? Młody początkowo robił właśnie takie kupki z grudkami a już od kilku tygodni tych grudek nie ma i zastanawiam się czy to może być wskazówką do jego słabego przyrostu wagi. Karmimy się tylko piersią. Mleka mam duuużo więc to nie jest przyczyna. Młody moczy pieluchy- do 8 na dzień, kupki są maksymalnie co 2 dni- normalna konsystencja i zapach chociaż czasem wsiąkają w pieluchę i mają kiepską woń 
Adaś jest wesoły, aktywny więc wygląda na to, że nie głoduje.
Sama nie wiem. Przychodzi mi też na myśl, że ja mogę mieć nadal anemię (miałam bardzo dużą w ciąży i po porodzie nie sprawdzili mi czy wszystko jest ok) i przez to Adaś nie tyje...
|
u nas gdzieś od 2 miesięcy nie ma już grudek zwykle, taka paćka musztardowa tylko, pachnie raz gorzej, raz jeszcze gorzej też tylko kp, zwykle co 2 dni kupka, teraz po szczepieniu na rota było częściej
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
Musimy w końcu nasz spęd dogadać
|
to może się na dwa załapię tylko moim wehikułem lekko naprawionym się dalej niż do Wodzisławia niestety nie wypuszczę podobnie jak pisałyście, weekend raczej nie, a w tygodniu mi we wcześniejszych godzinach pasuje, w pn i śr w dowolnych. W przyszły pt tylko wyjeżdżam na zjazd , a właściwie w czwartek popołudniu
Cytat:
Napisane przez happy blue
zastanawiałam się gdzie Ci wcięło  mam nadzieję, że będę zadowolona z nosidła, bo jak źle wybrałam, to całe forum mnie znienawidzi....
|
gwiazdy też nie mogą się mylić no, albo znienawidzimy http://www.growingyourbaby.com/2013/...baby-giveaway/
|
|
|