Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-12, 10:55   #4106
mal
Rozeznanie

Dot.: Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles)

Cytat:
Napisane przez sabbatha Pokaż wiadomość
te małe świeczki mogłyby być po np 20-25 zł, to bym miała pewnie z pińcet :P
Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to duże mogłyby być po max 80zł a nie 100
Dokladnie, gdyby ceny spadly to jestem pewna, ze zarobili by na mnijszej marzy duzzzooo wiecej przez podwojenie a moze potrojenie ilosci sprzedazy!Do tego co jakis czas jakies wielkie wyprz i promo jakw USA i by kazdy bil sie o swieczki.
Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
O lasencje!!! BPP powinien dziś dojechać, więc trzymajcie kciuki żeby córa była grzeczna (żebym dała radę) i szykujcie się na focie kolekcyji
3mamy kciuki

Mam kolejne pytanie czyajac watek natchnelam sie, ze czasem po zapaleniu jakiejs swieczki zaczynaja Was bolec glowy. Czy nadchodzaca migrena jest inna od normalnego bolu glowy? Jaks to rozpoznajecie? A moze objawia sie inaczej, czy bol glowy jest intensywny,czy mija szybko?zastanawiam sie czy jest inny od takich swieczkach.Czasem jak dopadne mnie bol gol glowy to pojawia sie u mnie gwaltownie i jest mega intensywny tak, ze musze sie polozyc bo czuje sie jakby ktos dal mi bejsbolem przez leb lub ktos mi wiercil wiararka udarowa. Jestem wowczas nieprzytomna i bez tabletek ani rusz...:/

Edytowane przez mal
Czas edycji: 2013-09-12 o 11:05
mal jest offline Zgłoś do moderatora