Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-12, 11:59   #4311
fasola81
Przyczajenie

Dot.: Odp: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
No niestety jest taka możliwość, ale przecież możesz przed badaniem powiedzieć, że chciałabyś USG z pomiarem przezierności i już.

Chyba masz to co ja - przez ten internet jesteśmy zwyczajnie "za mądre" i denerwujemy się że trafi się nam głupi lekarz, który czegoś nie dopilnuje.
A wydaje mi się że trzeba wrzucić na luz, co ma być to będzie - taka prawda. Ja trochę żałuję, że za dużo wiem, bo gdybym nie posiadała tej wiedzy ze spokojem zaufałabym lekarzowi i przestała panikować, że czegoś nie zrobił, a innym to robią...
Ja z kolei pomyślałam, że biorąc pod uwagę informacje jakie tu podajecie to ja z kolei nie wiem praktycznie nic. Zamierzam zacząć czytać Plan porodu czy ta opieka laktacyjna (jeżeli dobrze pisze bo pamiętam tylko laktację) to dla mnie czarna magia
Poszłam za ciosem i zrobiłam pierwszy krok Zapisałam się do szkoły rodzenia (przy szpitalu na który się zdecydowałam) i dobrze, że zadzwoniłam bo były już miejsca tylko na styczeń. Ja duża byłam bez ciąży więc mam nadzieję, że w styczniu dam radę jeszcze wstać z maty no i ubrać buty
fasola81 jest offline Zgłoś do moderatora