Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-12, 11:13   #4313
mona1
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
Oczywiście że możesz już wyjaśniam
Wczorajsza wizyta była prywatnie i miała na celu podglądanie płci
Wizyta 23.09 jest na NFZ (i takie wizyty mam co miesiąc).Wtedy właśnie patrzymy na wyniki badań mam wywiad z położną, no i wywiad z lekarzem Na tych wizytach nie mam USG tylko z położną pogadam i lekarz sprawdza wyniki badań i bada na samolocie
aaa ok, wszystko jasne a do tego prywatnego będziesz jeszcze chodzić, czy już tylko na fundusz? Dopytuję bo ja nadal chodzę do 2 lekarzy do jednego właśnie prywatnie do drugiego na fundusz, teraz mam już zamiar zrezygnować z jednego (tego na nfz bo i tak skierowań na bezpłatne badania nie dostaję więc w nosie mam) Poza tym męczy mnie ta sytuacja już jeden mówi jedno drugi co innegozwariować można...nie polecam

Cytat:
Napisane przez fasola81 Pokaż wiadomość
Poszłam za ciosem i zrobiłam pierwszy krok Zapisałam się do szkoły rodzenia (przy szpitalu na który się zdecydowałam) i dobrze, że zadzwoniłam bo były już miejsca tylko na styczeń. Ja duża byłam bez ciąży więc mam nadzieję, że w styczniu dam radę jeszcze wstać z maty no i ubrać buty
co na styczeń??? to ja chyba też już muszę się rozeznać w tym temacie, bo bardzo chciałabym chodzić do SR, tylko w szpitalu który wybrałam nie wiem czy jest, w moim mieście chyba tylko prywatna ale tu i tak rodzić nie będę więc mnie to nie urządza. No nic muszę dzwonić i pytać....