Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lumpeksy Ciucholandy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-04, 21:12   #25511
kolta
Rozeznanie

GG do kolta
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy

Cytat:
Napisane przez piorunerka Pokaż wiadomość
A to sa moje dzisiejsze łowy
1 Bolerko w paski
2 Koszula next
3 Torba z jakby kwiatami
4 Koszulka Marks & Spencer ( niby zwykła ale ten kolor bosski)
i jeszcze 2 paski ale fot nie zrobiłam bo takie zwyczajne.
łooo fajne wszystko i bolerko.ale pewnie nie chcesz sie pozbyc? :P
to z nowo wyszukanych lumpeksow? pisz ile kosztowaly :P jakos mnie to ciekawi :P
Cytat:
Napisane przez _cinnamon_girl_ Pokaż wiadomość
ostatnio nabyłam:
(kolory dziwne wyszły, w rzeczywistości są jakieś żywsze )

* bluzka h&m w drobną krateczkę, którą b. lubię, choć nie do końca jestem w tym momencie przekonana do samej bluzki... no nie wiem. ale kolor + krateczka podobają mi się, no i leży idealnie

* to też h&m, nie lubię za bardzo kwiatowych motywów, ale jakoś mnie ogół urzekł i kupiłam podoba mi się to wiązanie z boku, no i chciałam coś w takim odcieniu niebieskiego...

* bolerko w kolorze kawy z mlekiem, bez metki, takie sweterkowe, szukałam czegoś takiego, więc jestem w 100% zadowolona

* sukienka george niebieska w brązowe grochy, rozpaczam, bo rozmiar 42 (za duży na mnie), a nie chcę się z nią rozstawać za bardzo

* spódnica firmy mi nieznanej, rozmiarowo dużo za duża, ale jako bardzo niska biodrówka jest ok to ładny, czekoladowy brąz, nie taki jak na focie

* spódnica w kolorze khaki, bezmarkowa, przewiewna, coś a la spódnice z india shopów, cierpię na brak spódnic ostatnio, więc brałam, jak coś mi się w miarę spodobało nie jest zachwycająca, ale leży ok. no i przyda mi się latem, chciałam spódnicę w takim kolorze- tu też zdjęcie zupełnie zawiodło
piekne spodnice

szczęśliwa!

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=299457 Wymianka
kolta jest offline Zgłoś do moderatora