Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 13:39   #4498
em ma
Zadomowienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość
Ah te geny.... Mój tż miał już 190 cm podajże mająć 14 lat... ostatnio oglądaliśmy książeczkę zdrowia dziecka i byłam przerażona.
Do komunii szedł w adidasach, bo nie było dla niego rozmiaru!
To duży ten Twój chłop
Mąż koleżanki ma ponad 2 metry, ale synka urodziła o takim normalnym wzroście i wadze (około 330 wagi-nie pamiętam dokładnie). Za to odkąd mały skończył miesiąc to rośnie i rośnie...teraz ma prawie 6 miesięcy i nosi ubranka na 80 lub większe
Cytat:
Napisane przez nattalli Pokaż wiadomość
Podliczyłam ciuszki i rzeczy dla dziecka i wyszło że mam body, spiochy, pajacyki, kaftaniki, półspiochy, czapeczki, rękawiczki, spodnie w sztukach mniej więcej po 5szt w rozmiarach 56-62 plus dwa kombinezony jeden dostalam, drugi kupiłam wyposażenie typu gruszka do noska, nożyczki, szczoteczka do ciemieniuchy, pieluchy tetrowe itd mam, rzeczy potrzebne do porodu mam. Jedyne co musze kupic to łóżeczko z wyposażeniem (materac itd) i licze na to że sąsiedzi wywiążą się z obietnicy i wózek nam dadzą i tyle jestem gotowa do porodu :P kompletowanie wyprawki zajęlo mi tydzień;p

a i wanienki nie mam!
Moja lista wyprawkowa znacznie dłuższa jest wątpię żebym się z nią w tydzień wyrobiła.