2013-09-12, 14:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka studencka, czyli recykling na dopingu :)Witam! Zapraszam do wzięcia
Cześć
Wracam do świata żywych 
najpierw melduje że paczuszka wysłana, tylko jak wróciłam to zejrzałam że nie włożyłam wszystkiego, ale główne prezenty zostały wysłane, resztę doślę po niedzieli bo i tak muszę dosłać nie wyrobiłam się z jednym prezentem pobocznym a nie chciałam aby wylosowanka dłużej czekała, tak wiec mój prezent podzielony na dwie części 
oczywiście zaplanowałam że zrobię na czas, ale wolno mi szła produkcja, mimo że pomysł był dawno sprecyzowany to produkcja szła wolno, zawsze było coś "ważniejszego" 
i do tego doszły mi dożynki i cały harmonogram mi rozwaliły , siedziałam przez dwa tygodnie do 24-1 w nocy aby sie wyrobić, bo i urodzinki Eweliny robiłam , a w tym tygodniu coś też co chwila coś wyskakiwało, dobrze że przez kilka dni deszcz pada to nadrobiłam 
a że ja paczuszki też jeszcze nie otrzymałam to jestem spokojna że nie jestem ostatnia 
przejżałam wątek i śliczności dostajecie, ciężko wszystko wymienić brawa dla wszystkich  
mam nadzieję że prezencik sie spodoba
Edytowane przez agusia2410
Czas edycji: 2013-09-12 o 14:32
|
|
|