Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-12, 17:23   #1421
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
Była u mnie koleżanka na pogaduchach i dowiedziałam się, że jej 44 letnia ciocia jest w ciąży- planowanej!!!! nie chcę nikogo oceniać, ale ta kobieta sama naraża siebie i dziecko na niebezpieczeństwo!!! Przecież dziecko może mieć downa albo porażenie mózgowe, a jej organizm w jej wieku też nie jest dostosowany do ciąży i samej może się jej coś stać

Fan
taki mi Cię żal fajnie się gada, ale no musisz wytrzymać to wszystko. Jakby coś było nie tak na pewno byś wiedziała trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo

Zalamana mój małż od kilku lat wyjeżdża i bywa 3-4 razy do roku na tydzień dwa, także wierz mi te 2 tygodnie to nie tak strasznie, zresztą wcześniej też wyjeżdżał na delegację gdzie bywał tylko w weekendy. Do wszystkiego idzie przywyknąć NA PRAWDĘ!!! Zresztą czasem takie rozłąki pomagają trochę od siebie odsapnąć od siebie, dodają pikanterii w związku. Fakt jest wiele niedomówień czasem, no ale nigdy nie jest idealnie. Takie życie i takie czasy

Ewka witaj i powodzenia

God ja czuję, że będzie dobrze

Selenity z Tobą się chyba nie witałam nie? witaj

I tak mamy lepiej niż kiedyś nasi rodzice bo jest internet, komórki można być cały czas w kontakcie a tak tylko listy można było pisać

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora