Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz wolniej dochodzimy, ale nadal się lubimy ! TŻtówki i EXtżtówki '08 - cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-12, 18:30   #2013
@na
Zakorzenienie

Dot.: Coraz wolniej dochodzimy, ale nadal się lubimy ! TŻtówki i EXtżtówki '08 - cz.

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Mi się marzy kurtka moncler ale nigdy nie będzie mnie na nią stać;p
mi sie nie podobają takie kurtki kojarzą mi się tylko z tym http://www.mojegotowanie.pl/var/self..._watermark.jpg mam nadzieję, że trafię na normalną, a nie całą jak szynka a te kurtki co Ci się podobają, to Tż brat ma dojście do jakiegoś pośrednika z fabryki, bo sam sobie nawet kupił z tej firmy bo mi pokazywał ostatnio
Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
też mam ten kalendarz z biedronki
u mnie w biedro jak zawsze nic nie ma
Cytat:
Napisane przez Katuszka89 Pokaż wiadomość
byłam u dentysty i tego zęba nie da sie uratować
ale po aparacie dziury nie bedzie, spokojnie
Cytat:
Napisane przez goplankowa Pokaż wiadomość
To ja też się pochwalę co TŻ mi stworzył w ogródku tzn podobno z pomocą babci
świetne !
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Kochana, ja mam skurcze od maja, od początku sierpnia są bolesne, bóle jak na @, ba! mam nawet rozwarcie i jak na razie się nie zapowiada, żebym miała rodzić

Z tym to nigdy nie wiadomo...
masakra jakaś !
Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
w sobotę jak tż u mnie spał śniło mi się, że mnie zostawił i w ogóle nie chciał mieć ze mną nic do czynienia. I ten sen był naprawdę strasznie realny i przykry i dawno się tak okropnie nie czułam jak w tym śnie.
No i rozryczałam się jak głupia przez ten sen, beczałam na głos!
Tż się obudził (środek nocy) i zdębiał zupełnie, a ja do niego taka zaryczana: Kochasz mnie?

wydaje mi się, że ja nie raz też wyłam przez sen
Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Mi też się kilka razy śniło że Tż mnie zdradza:P Zawsze się budziłam taka zła...:P I ta złość utrzymywała się jeszcze 1-2h od obudzenia
dokładnie
Cytat:
Napisane przez goplankowa Pokaż wiadomość
Oby może stypendium się uda no i TŻtowi powiedziałam, że sama nie będę płacić takich czesnych jak przy nim się dowiedziałam, że czesne wzrosły o 100zł to powiedział, że on do szkoły już chodzić nie będzie więc damy radę, no więc niech mi pomoże jak mi każe iść
to ile Ty płacisz miesięcznie ?

Siemanko

Groszek, widzę, żeś się wciągnęła na zamówieniowym mi przyszły kozaki, ale jak koleżanka nie weźmie to lecą w świat, troszkę za duże i za szerokie w łydkach czekam teraz na botki

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora