2013-09-12, 18:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz wolniej dochodzimy, ale nadal się lubimy ! TŻtówki i EXtżtówki '08 - cz.
Cytat:
Napisane przez GrumpyCat
Mi się marzy kurtka moncler  ale nigdy nie będzie mnie na nią stać;p
|
mi sie nie podobają takie kurtki kojarzą mi się tylko z tym http://www.mojegotowanie.pl/var/self..._watermark.jpg mam nadzieję, że trafię na normalną, a nie całą jak szynka a te kurtki co Ci się podobają, to Tż brat ma dojście do jakiegoś pośrednika z fabryki, bo sam sobie nawet kupił z tej firmy bo mi pokazywał ostatnio 
Cytat:
Napisane przez fioleciasto
też mam ten kalendarz z biedronki 
|
u mnie w biedro jak zawsze nic nie ma 
Cytat:
Napisane przez Katuszka89
byłam u dentysty i tego zęba nie da sie uratować 
|
ale po aparacie dziury nie bedzie, spokojnie 
Cytat:
Napisane przez goplankowa
To ja też się pochwalę co TŻ mi stworzył w ogródku  tzn podobno z pomocą babci 
|
świetne ! 
Cytat:
Napisane przez matallewar
Kochana, ja mam skurcze od maja, od początku sierpnia są bolesne, bóle jak na @, ba! mam nawet rozwarcie i jak na razie się nie zapowiada, żebym miała rodzić
Z tym to nigdy nie wiadomo...
|
masakra jakaś !
Cytat:
Napisane przez fioleciasto
w sobotę jak tż u mnie spał śniło mi się, że mnie zostawił i w ogóle nie chciał mieć ze mną nic do czynienia. I ten sen był naprawdę strasznie realny i przykry i dawno się tak okropnie nie czułam jak w tym śnie.
No i rozryczałam się jak głupia przez ten sen, beczałam na głos!
Tż się obudził (środek nocy) i zdębiał zupełnie, a ja do niego taka zaryczana: Kochasz mnie?

|
wydaje mi się, że ja nie raz też wyłam przez sen 
Cytat:
Napisane przez GrumpyCat
Mi też się kilka razy śniło że Tż mnie zdradza:P Zawsze się budziłam taka zła...:P I ta złość utrzymywała się jeszcze 1-2h od obudzenia  
|
dokładnie 
Cytat:
Napisane przez goplankowa
Oby  może stypendium się uda  no i TŻtowi powiedziałam, że sama nie będę płacić takich czesnych  jak przy nim się dowiedziałam, że czesne wzrosły o 100zł to powiedział, że on do szkoły już chodzić nie będzie więc damy radę, no więc niech mi pomoże jak mi każe iść 
|
to ile Ty płacisz miesięcznie ?
Siemanko
Groszek, widzę, żeś się wciągnęła na zamówieniowym mi przyszły kozaki, ale jak koleżanka nie weźmie to lecą w świat, troszkę za duże i za szerokie w łydkach czekam teraz na botki
|