2013-09-12, 20:18
|
|
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Bez przesady, co to za problem zagonić brudne chińskie dzieci do skakania po ekoskórze?  Można im zapłacić garstką ryżu albo i fcale...
|
etam , ekoskóra od skakania po niej to się najwyżej rozpieprzy nie postarzy toć to zwykły plastik 
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
|
1.też mam , ale szkoda tamtych czasów 
2.to jest w istocie fascynujące i mnie zakrawa na magię - ja nie mam ani jednego włosa na głowie , który dałby się tak ułożyć i w tym ułożeniu wytrzymać choćby 5 minut 
Cytat:
Napisane przez Murszafka
Wywaliłam 150 zł na leki -dziobana oliwka Johnsona... A jutro muszę dokupić resztę leków, bo wszystkiego nie mieli  Kurczę, najgorsze jest to, że na jogę mi nie wolno do czasu całkowitego wyleczenia, bo się pocić nie mogę 
Za to wrzuciłam na FB zdjęcia z Węgier 
|
ano - Johnson to zuo 
Cytat:
Napisane przez Maja102
uruchomiłam farelkę - lato uważam oficjalnie za skończone 
|
my się w robo dogrzewamy już od tygodnia 
[QUOTE=melagu;42773364]duuużo jest różnych Chai'ów, to jedyna hierbatka, którą mogę wypić z mlekiem 
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
identyko mam 
najbardziej mnie fascynują osoby które maja włosy ułożone w piękne loki, albo wyprostowane jak druty i tak chodzą  i im się nic nie rozwala i wiatr na nie nie działa
i druga piąteczka!!
i trzecia... nie wiem, czy to Cię pocieszy, ale ja w czerwcu poszłam na relaksacyjny masaż a po paru godzinach już miałam wysypo. To, co mi później powyrastało na całych plecach można określić słowem niecenzuralnem i grubem, którym w gronie zacnem rzucać nie uchodzi. Schodziło długo i czasem jeszcze coś się odradza  w każdym razie na masaż więcej nie pójdę, Bydgoszcz!
a teraz błagam, niech się moje odp dobrze w cytaty wkleją...
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------
no i oczywiście fakap, przepraszam, wybaczcie
|
te zajęcia za złotówkę co ich nie ma , to je mieli prowadzić zwykli nauczyciele przedszkolni , w ogóle nieprzygotowani do tychże zajęć - np.taniec , angielski albo rytmikę więc nikt uczciwy się tego po prostu nie podejmuje .
Oliwka Johnsona to jedyna rzecz po której widziałam maluśkie didy od góry do dołu i po całości obsypane równiutko ropnymi syfami 
ide spróbowac poćwiczyć na total kranczipsie 
Maja - pierwszy bierz
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P. 
|
|
|