2013-09-12, 21:14
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XVIII część niech się kręci
Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000
Dziewczyny jakie znacie fajne maski takie cięższe typu garnier aik?
wczoraj kupiłam pare rzeczy w auchanie tak dla przetestowania. Z bingo wzięłąm tą z keratyną i spiruliną i tą z glinką ghassoul, do tego lorys z masłem shea i glorie bo takie jak barszcz, lorys nie wiedziałam jaką wziąć więc wzięłam tą, jako baza się przyda, a glorię kiedyś anwen chwaliła więc też wzięłam dla testów. Ale brakuje mi czegoś do mocnego nawilżania.
|
Po ile kupowałaś Bingacze? Ja dziś musiałam kupić z ghassoul, bo mi się skończył do mycia i 12,30 poszłooo 
Cytat:
Napisane przez Rybiorek
ja chwilowo supli nie biore za to pije codziennie sok/przecier z przepisu ktory niedawno tu podalam, niby babka ktora to wymyslila twierdzi ze pomaga na porost (ja to potraktowalam jako napoj oczyszczajacy organizm  )
nie mam pojecia czy to z powodu tego przecieru ale faktycznie wlosy dostaly kopa, po 3 tygodniach musialam robic odrosty bo mialam ponad dwucentrymetrowe odrosty (przy jasnym kolorku to teraz strasznie to widac)
|
O właśnie miałam Ci napisać: fu. W życiu nie wypiłabym koktajlu z ogórkiem A na wyciskarkę się czaję, bo ma plastikowe te wyciskacze przez co nie wyzwala ciepła i wit. C wychodzi w całości 
Może drożdże spróbuję... Uwielbiam ich zapach na zimno, nie wiem jak na ciepło
|