Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-12, 22:29   #581
prodiament
Raczkowanie

Dot.: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)

Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
Dzień dobry-podczytuje Was od czasu do czasu Czasami korzystam z linków, które wrzucacie. Chcialam zapytac o Fisher Price, a dokładnie o grzechotke, która sie dostaje za zarejestrowanie. Czy któras z Was ja otrzymała. Mija 3 albo 4 tydzień i nic do mnie nie przyszło :/
jestem mama czerwcowa- Natalka urodziła sie 05.06.2013. To moje drugie dziecko
do mnie też nic nie przyszło

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
jest wieczór i młody już zasnął. pięknie, szybko i sam w łóżeczku. zapłakał jak mu wypadł smoczek, dostał z powrotem i śpi dalej. oby jak najdłużej
jak wy to robicie, że dzieciaczki wam same zasypiają w łóżeczkach? u nas się to żadnym sposobem nie udaje - za dnia Młoda wyje wniebogłosy jak się ją odkłada do spania - zasypia tylko na rękach, a i to z wielką rozpaczą Pocieszam się tym, że nocki nie są takie najgorsze, przeważnie jak zje ok. 22-23, to budzi się dopiero ok. 4.30-5.

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Bo ja jak głupek zrobiłam skrót myślowy...spaliśmy do tej pory przy zaświeconej lampce bo nie miałam jak jej podłączyć tak żeby było mi wygodnie ją świecić do karmienia. Co prawda była za szafką ale i tak dość dużo światła było. Kupiłam te ledowe z biedronki i jest jedna na szafie. Tak że jest ciemno ale na tyle, że coś widzę. Ale kurcze żrą baterie jak szalone. Tż musi cos wymyślić żeby je do pradu podłączać a nie na baterie.
A ja poprosiłam tż, żeby w pokoju Julki zrobił ściemniacz jako kontakt do zwykłej sufitowej żarówki otoczonej abażurem i mam ją nastawioną na minimalne światło. Naprawdę super się sprawdza - jak wstaję do Młodej w nocy, włączam światło wchodząc do pokoju, jest tylko bardzo lekki półmrok, więc nawet mi się nie wybudza przy karmieniu za bardzo i je prawie "na śpiocha".
prodiament jest offline Zgłoś do moderatora