2007-05-05, 01:52
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 ?
Cytat:
Napisane przez silesianna
a tak serio, to weź go pod pachę, weź telefon w drugą rękę i zadzwoń do kilku sal - niech się przekona na własnej skórze.
ja rezerwowałam na początku marca na MAJ (podobno mało popularny, bo bez R) i pan na sezon (maj-październik) 2008 miał już tylko 2 wolne daty (no, jak ja zarezerwowałam, to została jedna  ) a nie spodziewałam się, że to będzie jakiś oblegany lokal, bo na forach internetowych nic o nim nie czytałam, nikt go nawet nie wymieniał.
|
Tak wlasnie. Jak chcesz slub w 2008 to radze bys jakos mu to przetlumaczyla Planowalam slub w czerwcu lub sierpniu 2008. Napisalam maila do lokalu, ktory, jak sadzilam wczesniej, bedzie wolny prawie zawsze bo po 1. lezy w sumie miedzy jakimis wioskami na trasie Slupsk-Ustka(wlasciwie to na takim troche zadupiu ), wiec trzeba zalatwiac dojazd i takie tam, po 2. cena za osobe to 150 zl i dla wielu ludzi jest to kwota dosc duza, bo inni biora srednio 90-120zl, a po 3. nie sadzilam ze jest znany bo jest stosunkowo nowy W mailu pytalam o czerwiec lub sierpien. Czerwiec caly zajety! Sierpien poki co nie, wiec (jako ze nie mieszkam w Polsce) poprosilam wlasnie dzis mame zeby na dniach pojechala, zobaczyla co to i w razie czego jak najszybciej rezerwowala Oczywiscie pod warunkiem ze sala spelni moje najwazniejsze wymaganie - bedzie na tyle duza by zmiescic 130 osob tak, zeby zostalo jeszcze miejsce na tanczenie dla wszystkich. Moze byc ciezko, ale mam szczera nadzieje, bo cholernie mi sie ten lokal podoba. Jakby ktoras byla ciekawa to: http://www.dolinacharlotty.pl/index.php/
Pozdrawiam
|
|
|