Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-13, 09:44   #1591
Seleniti
Zadomowienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Ehh a ja myślałam, że właśnie o to chodzi że nie trafiamy w owu a tu i tak nici. No ale jakby nie było i tak lepiej trafić w owu. Nie wiem... zobaczymy w nowym cyklu a jak znowu nie wyjdzie to będę musiała z ginem pogadać.

Ja prowadziłam sobie tylko kalendarzyk nie mierzyłam temperatury ani nic z tych rzeczy jedynie co to sprawdzałam od czasu do czasu stan szyjki macicy.Cykle i @ skracały mi się z 30/31 dniowych zrobiły się 29 i tak miałam przez ostatnie trzy cykle a @ z 5 dni skróciła się do 3-4 i nie wiem do tej pory czym to było spowodowane. Według moich obliczeń o ile się nie mylę owu miałam 27 sierpnia, a baraszkowałam z TŻ-em 25 , po tym dniu już się zabezpieczaliśmy. (jednak o tym, że cykle mi się skróciły wpadłam dopiero na 2 dni przed spodziewaną @ i myślałam,że ovu była 2 dni później niż w rzeczywistości, obliczyłam wszystko na nowo i wyszło, że 27 była owu). Także mnie się wydaje, o ile rzeczywiście tak było w moim przypadku, że nie zawsze trzeba trafić akurat w ten dzień, może się mylę

Dalej będę mocno Ci kibicować w staraniach i trzymać kciuki
Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora