Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-13, 08:49   #448
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Hmm )
Początkowo szlam z zalozeniem ze chce wszystkie tylko nie anatomiczne,nasłuchałam sie legend ze przy anatomach pierś wyglada jak grucha ( mam koleżankę która zrobiła anatomiczne,po czym w krótkim czasie zmieniła na okrągłe nie czekając nawet na to az piersi sie ułożą).
Zaś juz u samego dr po rozmowie byłam nastawiona na anatomy,dzien przed operacja usiadlam do kompa i przejzalam gro fot za każdym razem wybieralam jako najładniejsze według mnie oczywiście
okrągłe,więc przed operacja taki implant poprosiłam i nie żałuje

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Z dziećmi to jest tak ze póki ich sie nie ma to człowiek nie jest nawet świadom co traci
Owszem całe życie sie zmienia,jest mnóstwo obowiązków nierzadko jest tez cieżko kolki,ząbki ale to zmiany tylko na lepsze

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

My akurat nie byliśmy w takiej sytuacji ale to jest myśle pojęcie względne,zobaczcie jak było kiedys ludzie nie ważne jak sytuowani mieli kilkoro dzieci dwoje,troje !
Dzieci nie miały pięknych zabawek,osobnych pokoi stu zajęć po szkole i przed ale było cholernie fajnie.
Kiedys nie było czegoś takiego ze trzeba miec,to to tamto a potem dzieci wręcz odwrotnie najważniejsze były rodziny nie drogie wycieczki.
Teraz to jakaś kicha jest nie chodzi mi o sam wiek macierzyństwa bo mam obraz rożnych matek młodych rozsądnych,młodych pokreconych i to samo dot. dojrzalszych choć według mnie bardzo fajna jest taka np 35 letnia świadoma mama która bawi i uczy a nie siada obok piaskownicy z fajurem na plotki ale to juz inna para kaloszy.
Z drugiej strony fajnie ze młoda dziewczyna chce miec jakies alternatywy na przyszłość,rozwijać sie także na te mityczne pieniądze zwracalabym troche mniejsza uwagę,kiedys ludzie żyli skromniej a mimo to byli bogatsi o siebie samych
Tez bardziej mi leza okragle

Chociaz jest tutaj pare dziewczyn u krorych mi sie anatomki podobaja

Co do tych dzieci to temat rzeka, kiedys byly inne czasy, ludzie mieli inne priorytety. Moja mama majac 21 lat miala juz mnie i moja o 3 lata mlodsza siostre.
Ja jej ostatnio mowilam ze nie wyobrazam sobie miec dzieci jak na razie,wole ulozyc sobie zycie,byc pewna faceta ( chociaz juz jestem ), dobrze zarabiac by dac dziecku wszystko co zechce i ogolnie dojrzec do tej decyzji a nie jak pisalam post wyzej, ze niektore moje kolezanki na "sile robia dzieci" bo to juz wypada miec dziecko. No kurde..bez przesady
Moglaby tak powiedziec jakby miala 35-40 lat a nie 20 coś.
A jak widze np w programie UwAGa rodzine ktora ma 10 dzieciakow i nie maja ich za co karmic i ubierac i robią " żebranie ja ekranie" ..to mi żal tych dzieci. Nie rodzicow. W tych czasach zeby miec dzieci trzeba miec je za co utrzymac,mamy ciezkie czasy, srednie zarobk w polsce pozostawiaja wiele do zyczena,ludzie tez sa leniwi nie chce im sie pracowac ale to inna kwestia.
Ale przeraza mnie glupota ludzi ktorzy robia robia sobie dzieci a nie maja co do gara wlozyc. Nie wiem moze jestem dziwna ale po prostu dla mnie to jest okropne, dzieci cierpia na glupocie rodzicow. Bo sex jak kosciol nakazuje - Bez zabezpieczenia. A potem mamy tego skutki, dzieci glodne i brudne chodza .

27 dni

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-09-13 o 09:01
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora