2013-09-13, 10:28
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
Cytat:
Napisane przez God Of War 20
Pacynka
Rozumiem Cię bo my tez młode małżeństwo, za miesiąc minie rok. Zastanawialiśmy się czy by gdzieś nie wyjechać, czy co zrobić... mój mąż pracuje, na stałą pracę ale kokosów nie zarabia. Ja nie pracuje bo postawiłam sobie za cel studia... głupia byłam, że kończyłam technikum bo teraz mi zostały 2 lata na magistra a tak to by mi tylko rok został.
Mieszkamy u moich rodziców bo nie stać nas na wynajęcie mieszkania na chwilę obecną, spłacamy kredyt za ślub...
Chciałam pójść do pracy ale wtedy nie wiem czy dam radę skończyć studia bo studiuje dziennie a zaocznych nie ma niestety.
I to jest takie tysiąc myśli... co robić, z jednej strony dziecko z drugiej jak Ty pisałaś dorobienie się czegoś - tylko właśnie z tym trochę schodzi.
Jak to moja mama mówi : w życiu tak jest, że zawsze coś będzie stało na przeszkodzie i nigdy nie ma odpowiedniego momentu na dziecko...
---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------
haha może i nam się uda 
---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------
ehh za wcześnie i nie z porannego moczu ...
|
Czemu za wczesnie? Dzisiaj jest nawet 15 dpo..
|
|
|