2013-09-13, 10:32
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
Napisane przez Katiusia
Też uwielbiam Sheridn'sa. Ogólnie lubię wszystko co słodkie 
Dobranoc i udanych łowów na zakupach 
|
Byłam na bazarku i widziałam fajne kurtki takie przejściowe, między jezienią a zimą... Ale jeszcze się zastanawiam i pójdę jc za tydzień, bo widziałam fajna granatową 
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------
Cytat:
Napisane przez kaori16
w tesco 5 mini likierów 20zł tanio i na pewno nie zepsują się  bo dużej butli to masz racje dla siebie nie ma co kupować bo nawet u mnie w byłej pracy długo schodziły. dobranoc
ja tez uwielbiam  nie było mnie ale siostra opowiedziała mi jak wyszła przed ten lokal gdzie się pali i mówiła coś takiego: a teraz kur... ide na papieroska jak kucharki , pierdo... nie będę gotowała odgrzeje 
spoko odcinek 
ja piernicze patrze na fejsa i dziewczyna brata tz kupiła sobie taką bluzkę z bershki jak ja chciałam 
|
O, nawet nie wiedziałam, że są mini likiery
Kurcze, nie oglądałam wczoraj gessler, a z tego co mówisz to śmieszny odcinek 
Znajdziesz ładniejszą 
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------
Cytat:
Napisane przez kaori16
w sumie masz racje pewnie ją wezmę bo do legginsów będzie idealna i bedzie pasować do nowej bluzy tż 
zabijąja z roku na rok coraz bardziej  czasami sie zastanawiam kto jest na tyle głupi zeby za niektóre szmatki tyle płacić . Ale kto bogatemu zabroni  . Ale też są na szczeście rzeczy w sensowych cenach.
|
ładne mają tam ciuszki, ale niestety ja właśnie jak spojrzę na cenę to łapię sie za głowę Drożyzna !
|
|