Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-13, 10:31   #3060
ewwwa
Zakorzenienie

Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XI

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Dzięki Wam kobiety, zaraz sprawdzam i kupuję!

Ja miałam kiedyś podobny sen, ale z Olkiem Kwaśniewskim... ble.

Powiem Ci, że ja byłam w szoku jak byłam na wymianie semestr w Serbii, jakie tam są ceny w drogeriach to jest szok... a oni zarabiają mniej niż my. Za zwykłe waciki do zmywania makijażu (płatki kosmetyczne) płaciłam ok. 5zł (brałam najtańsze). Szampon poniżej 10zł się nie zdarzał. Zmywacz do paznokci poniżej 5zł nie schodził, dezodoranty za mniej niż 10zł też niezbyt...
A propos Rossa, wysłałam aplikację o pracę w moim mieście. Jestem bardzo rozgoryczona, że nie umiem znaleźć nic, gdzie przydałoby się cokolwiek, czego się uczyłam przez 5 lat.

Rybka zdrowa, tylko tłusta, tak jak łosoś ale to zdrowy tłuszcz, tylko tak jak pisała Aśka, trzeba uważać, żeby nie przekroczyć dziennego zapotrzebowania.
Czyli w Serbii ciężko być pięknym!
Łączę się w bólu, bo też szukam w poniedziałek idę na przedostatni etap rekrutacji do mojej wymarzonej pracy i już mi słabo