Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-13, 10:34   #1657
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Zapomniałam się pochwalić. Jak dziecko ma 1,5 roku to chyba najfajniejszy okres

Wczoraj moja córka wprawiła mnie w otępienie

Wyjęła kluczyk z segmentu i gryzła, no to jej zabrałam i mówię "skąd ty go wzięłaś??" i się patrzę na ten segment, bo tam w sumie kluczy jes około 8śmiu a ona do mnie: "o tu" i podchodzi do miejsca skąd wyjęła klucz aż mi się płakać chciało, tak dorasta pięknie chciałoby się tą chwilę zatrzymać

Jeszcze woła mnie niczym orangutan w porze godowej, pokazuje na tv, że mam jej włączyć, bo chce coś pooglądać, albo jak pilismy likier to wzięła ten kieliszek i pokazywała co jej lać, sikaliśmy normalnie

A wczoraj to przeszła samą siebie, ja płakałam ze śmiechu...
Tż się wymsknęło i puścił głośnego bąka, tak, że córa patrzyła się przez następne pół godziny na tyłek ojca zastanawiając się skąd to wyszło i się bała do niego podchodzić od strony tyłka, myslałam, że umrę

to ile macie lat?? szok

Większe dziecko ma 'swoje sprawy' a to przedszkole, szkoła, spotkania na dworze z kolegami, wątpię że by chciało niańczyć małe dziecko
ale słodko nawet z tym bąkiem TŻ
ja też uwielbiam dzieci w tym wieku

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora