Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-13, 10:49   #4449
Brzuchatka
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
nasza corcia od pierwszej nocy spala w swoim pokoju, w sypialni obok. Mamy dom, wiec bardzo sprawdziła się u nas elektroniczna niania z monitorem oddechu. Pokój wyposazalismy od podstaw, w mebelki niby dziecięce, ale jednak uniwersalne - seria Leksvik z Ikei. Mamy komody z szufladami, regały na zabawki, skrzynie i szafę dwudrzwiowa. Łóżeczko wybraliśmy właśnie takie z możliwością przerobienia na tapczanik - śpi na nim do dziś, a ma ponad 3 lata. Przy drugim dziecku nie planujemy zmian w tym pokoju, tylko lokator się zmieni. Ewa dostanie nowy pokoik, będziemy go urządzać juz pod katem przedszkolaka, przyszłego ucznia. Planujemy kupić jej do niego duże łóżko.
My mamy sypialnię naprzeciwko dziecięcego więc przy otwartych drzwiach nie da się nie słyszeć co Dzieć robi więc może też mi się tak uda chociaż znając moje zamiłowanie do snu to nie będzie mi się chciało kursować. Nie boję się, że dziecko uduszę czy zagniotę bo ładę się i budzę w tej samej pozycji - bez kręcenia się a zawijam się w kołdrę na naleśnika.

Mi lekarz powiedział, że Rutinoscorbinu nie wolno (a wirusa złapałam), natomiast gin zalecił nawet 3*na dzień wit.C żeby zapobiec infekcjom pęcherza + żurawinka suszona )mniam
Brzuchatka jest offline Zgłoś do moderatora