Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-13, 12:17   #2009
cebulova
Zadomowienie

Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
ŚwietneKombinezon mi się najbardziej podoba
Tych kombinezonów była cała masa. Wszystkie po kilkanaście zł. Większe, mniejsze, dla chłopców i dziewczynek. Miałam ciężki wybór

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Dywanik:
Noooo to teraz karton resoraków i mąż się będzie z Dominikiem bawił

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
cebulka z ruchami na spokojnie, dopiero co zaczelas czuc, syncio moze sie ruszac raz na 2-3 dni. no i kwestia ulozenia, moze boksuje cie do srodka

super ciuszki

Iza dywanik super mlody jak podrosnie bedzie mial super zabawe

eh przytulas z mej mlodszej cory, spi mi wlasnie na klacie, ja jeszcze w pizamie, Blanka miauczy ze cos chce a ja sie ruszyc nie moge bo ryk bedzie do tego tz dzis caly dzien w stargardzie i zadnego pozytku z niego a w niedziele znow na dwa tyg jedzie
ale przynajmniej pokoj dziewczyn udalo mi sie ogarnac chociaz i tak tam graciarnia sie zrobila
Tak własnie mi sie wydaje, że mały się wcisnął i obrócił gdzieś nogami w kierunku kręgosłupa, dlatego nie czuję. W dodatku mam łożysko na przedniej ścianie, a to też tłumi nieco na pewno.

Oj jak fajnie, że mała taka przytulanka. Już ja się doczekać nie mogę aż przytulę własne dziecko. To musi być super uczucie.

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora