2013-09-13, 11:20
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Cytat:
Napisane przez teQiba
Właśnie mnie to ciekawiło czy tylko mnie ciągnie 
Są takie dni, że z jednej strony aż mnie skręca z chęci, ale z drugiej - i tak bym nie zapaliła, bo od razu mam przed oczami obraz, jak do tej maleńkiej kruszynki taki śmierdzący dym dociera - sumienie by mnie zabiło 
Kiedyś zastanawiałam się jak to jest, że są kobiety które na czas ciąży rzucają, a po porodzie zaczynają palić - myślałam że przecież już im nie powinno chcieć się palić... Ale teraz widzę to inaczej - co prawda chciałabym już pozostać wolna od nałogu, ale na dzień dzisiejszy jestem w stanie sobie wyobrazić że kiedyś jeszcze zapalę...
|
Ja ogólnie byłam wieloletnim palaczem do maja. W maju miałam zabieg więc musiałam ograniczyć fajki, później oduczałam mojego tż więc sama musiałam świecić przykładem .No i on teraz pali eletryka, a Ja już w maju rzuciłam całkowicie . Czasem mnie korci,ale zapach dymu częściej mnie odrzuca . Sądze że jak mój tż nie będzie palił to nie wróce do nałogu
Za to muszę przyznac się że chodzi za mną piwo jedno i konkretne które poprostu uwielbiam: Sommersby ale dam radę 
Cytat:
Napisane przez Karolcia2401
kurcze, dziewczyny, ma któraś jakiś problem z żebrami? Bo ja od wczorajszego popołudnia ciągle mam takie jakby kłucie pod żebrami, nie wiem czy to ma związek z ciążą czy nie, ale śmieszne jest, że jak sobie położę rękę na brzuchu z innej strony to automatycznie przestaje kłuć  wyobrażam sobie małego mieszkańca mojego brzucha, który siedzi pod żebrami a jak poczuje ciepło mojej dłoni w innym miejscu to się przemieszcza  czy to realne?
|
Ja tak miałam kłucie w żebrach najczęściej z lewej strony, myślę że to jak najbardziej normalne
Co do pokoju. My z tż mamy mieszkanie 3 pokojowe ale 47m. Więc wyburzył sobie jedną ścianę przez co są 2 pokoje ale duże . Maja będzie z nami do momentu w ktorym obydwoje uznamy że czas by poszła do siebie. wtedy bach ścianę mały remoncik i Maja bedzie miała pokój, a Ja wymarzoną sypialnię
|
|
|