2013-09-13, 11:34
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Grube uda- jak z tym walczyć?
Cytat:
Napisane przez medalinee
Wszystkie kobiety w mojej rodzinie moją grube uda, niestety ja również. Patrząc na zdjęcia mojej mamy gdy była moim wieku - wyglądała jak anorektyczna. To dlaczego ja wyglądam tak jak wyglądam? Ćwiczylam, dużo chodziłam, jadalam normalnie: bułka na śniadanie, zupa na obiad, kolacja owoc. Bez efektów. Sa jakieś sposoby czy muszę się z tym pogodzić? Czytałam, że genetycznie mało osób osób dziedziczy grube "coś". Ma ktoś ten sam problem? Aaa i chyba warto dodać ze moje łydki nie mają tłuszczu, tylko mięśnie, głupio to wygląda.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
To mi sie pierwsze rzucilo w oczy. Mam nadzieje, ze to nie jest wszystko co jesz, bo do "normalnosci" sporo temu brakuje...
Tak, ja mam podobny problem - "rodzinnie" mocne uda. Chodzenie w moim przypadku skutkuje dodatkowym przyrostem tkanki miesniowej. Kompleksow na dobra sprawe sie wyzbylam, malo komfortowe jest dla mnie tylko kupowanie spodni (wie ktos, gdzie mozna dorwac fajne spodnie niebedace rurkami? :P) Moze pomoga Ci cwiczenia rozciagajace, typu joga czy pilates?
|
|
|