Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-13, 12:40   #4789
senira666
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez 23Paula23 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie najpierw małe tak nogi zaciskało że ni hu hu nic lekarz nie widział samo USG z 30minut trwało tak mi mierził brzuch aż wkońcu usłyszałam że ciężko stwierdzić ale jego zdaniem syn.... Radość w oczach mojego tż bezcenna ale ja chyba wyrodna matka jestem bo czuje się troszkę rozczarowana... Tzn cieszę się że zdrowe że ładnie rośnie ale jakoś tak już się nastawiłam na córę mam sporo "cukierkowych" ciuszków i nawet kilka sukieneczek ... Za tydzień mam przyjść z wynikami glukozy dostałam na 50g i będzie jeszcze raz sprawdzał płeć...
Z wrażenia nawet nie zapytałam ile małe waży :-(
gratulacje a co do nastawienia to za chwilę ci przejdzie jak oswoisz się z myślą o chłopaku
ja starałam się nie nastawiać chociaż wszyscy dookoła chłopaka mi wróżyli

w ogóle to powinnam posprzątać mieszkanie ale tak straaaaasznie mi się nie chcę ... ops: do tego za godzinkę ma mnie odwiedzić koleżanka na ploty więc tym bardziej nie będzie jak sprzątać a potem gotowanie obiadu i na zakupy musimy jechać ... :-| pewnie skończy się na późno wieczornym sprzątaniu albo jutro z samego rana będę zasuwać jak mały motorek ...