2013-09-13, 11:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XI
Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu
Zdrowy, tylko i tak trzeba uważać żeby nie przekroczyć dziennej dawki. Ja tak uwielbiam makrelę, że gdybym nie liczyła to jadłabym do oporu z twarożkieeem 
|
czyli jakiej? 
to jest raczej kwestia indywidualna... jeden bedzie sie czul lepiej jedzac nieco wiecej tluszczy, inny bialka, a jeszcze inny wegli, niz zalecane jet to w poradnikach 
Cytat:
Napisane przez Monisia86
Dziewczyny, czy te botki są ładne http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/318226
zastanawiam się nad ich kupnem, ale nie jestem do końca przekonana. Nie lubię jesieni bo zawsze mam problem z zakupem obuwia, które by mi się podobało, było wygodne i pasowało do moich ciuchów 
|
botki ladne 
chociaz ja bym takie tylko do spodni ubierala 
Cytat:
Napisane przez ridja devojka
A propos Rossa, wysłałam aplikację o pracę w moim mieście. Jestem bardzo rozgoryczona, że nie umiem znaleźć nic, gdzie przydałoby się cokolwiek, czego się uczyłam przez 5 lat.
.
|
nie jestes jedyna 
a co studiowalas?
Cytat:
Napisane przez La_Mezcla
|
a j a cale cialo 
Cytat:
Napisane przez Monisia86
Ja jestem na etapie w którym aplikując do pewnych miejsc zaczynam ukrywać moje wykształcenie. To jest dopiero zonk 
|
jak ja to dobrze znam...
skladalam do jednej firmy papiery, byli mna zainteresowani, dziedzina, firma marzenie... niestety marzenie pryslo jak banka mydlana jak w koncu mi powiedzieli, ze mam zbyt wysokie kwalifikacje na stanowisko o ktore sie ubiegalam 
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------
jeszcze 5 minut i cos zjem 
nie lubie piatkow, bo lunch jest dopiero o 13, w pozostale dni o 12... wiec przez cala godzine moje soki sie buntuja
|