Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-13, 11:56   #3071
gucia6
Zakorzenienie

Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XI

Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość
Zdrowy, tylko i tak trzeba uważać żeby nie przekroczyć dziennej dawki. Ja tak uwielbiam makrelę, że gdybym nie liczyła to jadłabym do oporu z twarożkieeem
czyli jakiej?

to jest raczej kwestia indywidualna... jeden bedzie sie czul lepiej jedzac nieco wiecej tluszczy, inny bialka, a jeszcze inny wegli, niz zalecane jet to w poradnikach

Cytat:
Napisane przez Monisia86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy te botki są ładne http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/318226
zastanawiam się nad ich kupnem, ale nie jestem do końca przekonana. Nie lubię jesieni bo zawsze mam problem z zakupem obuwia, które by mi się podobało, było wygodne i pasowało do moich ciuchów
botki ladne
chociaz ja bym takie tylko do spodni ubierala

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
A propos Rossa, wysłałam aplikację o pracę w moim mieście. Jestem bardzo rozgoryczona, że nie umiem znaleźć nic, gdzie przydałoby się cokolwiek, czego się uczyłam przez 5 lat.
.
nie jestes jedyna

a co studiowalas?

Cytat:
Napisane przez La_Mezcla Pokaż wiadomość
http://jenselter.tumblr.com/

ja chce miec taki tylek
a j a cale cialo

Cytat:
Napisane przez Monisia86 Pokaż wiadomość
Ja jestem na etapie w którym aplikując do pewnych miejsc zaczynam ukrywać moje wykształcenie. To jest dopiero zonk
jak ja to dobrze znam...
skladalam do jednej firmy papiery, byli mna zainteresowani, dziedzina, firma marzenie... niestety marzenie pryslo jak banka mydlana jak w koncu mi powiedzieli, ze mam zbyt wysokie kwalifikacje na stanowisko o ktore sie ubiegalam

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

jeszcze 5 minut i cos zjem

nie lubie piatkow, bo lunch jest dopiero o 13, w pozostale dni o 12... wiec przez cala godzine moje soki sie buntuja