2013-09-13, 13:23
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)
Cytat:
Napisane przez szprotka_mada
Wiesz, ja jestem farmaceutką, więc z antybiotykami nie problem  Muszę teraz tylko Rp załatwić sobie, bo już chyba pożyczyłam ze 3 op, a nie uśmiecha mi się płacić 100% 
Biorę Amotaks 1-gramowy, taki mi przez telefon zalecił mój gin jak mnie za pierwszym razem ścięło z nóg. Do tego właśnie Ibuprom 400mg 3xdz, okłady z kapuchy, smarowanie Altacetem i smarowanie brodawek i sutków, bo już mi skóra z nich schodzi (?!?)
|
Aaa, no to wiele wyjaśnia Też zwykle miałam Amotaks, teraz dostałam Taromentin i szybciej postawił mnie na nogi, główny składnik ten sam, ale w tym jest chyba jeszcze coś dodatkowo 
Skóra z brodawki też mi schodziła, mnie pomógł na to Maltan.
Cytat:
Napisane przez xal
Czy wasze dzieci też mają często czkawki jeszcze? Bo nie wiem czy nie za lekko ją ubieram, czy to normalne jeszcze?
|
Moja miewa, rzadziej niż kiedyś, ale miewa. Tej nocy miała dwa razy 
Cytat:
Napisane przez cloche
dziewczyny, blagam o kciuki od teraz, z Florkiem jest gorzej i jedziemy juz dzisiaj do kliniki! na razie spi mi na rekach, wiec kiepsko z pakowaniem, ale jak tylko maz wroci, to zaczynam dzialac i migusiem sie zbieramy. teraz i tak nic nie moge zrobic, wiec was podczytam...
|
Trzymam bardzo mocne kciuki Dawaj znać, co i jak 
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
Współczuję.... Ja się uchowałam póki co przed zapaleniem tylko dlatego, że przerwy w karmieniu mamy max.3h  Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i już więcej to cholerstwo Cie nie złapie 
|
Ja długi czas karmiłam co 1-1,5h, teraz max. co 3h, a zapalenie mam czwarty raz Więc nie ma reguły
|
|