Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-13, 13:23   #693
Hawwa87
Zakorzenienie

Dot.: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Wiesz, ja jestem farmaceutką, więc z antybiotykami nie problem Muszę teraz tylko Rp załatwić sobie, bo już chyba pożyczyłam ze 3 op, a nie uśmiecha mi się płacić 100%
Biorę Amotaks 1-gramowy, taki mi przez telefon zalecił mój gin jak mnie za pierwszym razem ścięło z nóg. Do tego właśnie Ibuprom 400mg 3xdz, okłady z kapuchy, smarowanie Altacetem i smarowanie brodawek i sutków, bo już mi skóra z nich schodzi (?!?)
Aaa, no to wiele wyjaśnia Też zwykle miałam Amotaks, teraz dostałam Taromentin i szybciej postawił mnie na nogi, główny składnik ten sam, ale w tym jest chyba jeszcze coś dodatkowo

Skóra z brodawki też mi schodziła, mnie pomógł na to Maltan.

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość

Czy wasze dzieci też mają często czkawki jeszcze? Bo nie wiem czy nie za lekko ją ubieram, czy to normalne jeszcze?
Moja miewa, rzadziej niż kiedyś, ale miewa. Tej nocy miała dwa razy

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
dziewczyny, blagam o kciuki od teraz, z Florkiem jest gorzej i jedziemy juz dzisiaj do kliniki! na razie spi mi na rekach, wiec kiepsko z pakowaniem, ale jak tylko maz wroci, to zaczynam dzialac i migusiem sie zbieramy. teraz i tak nic nie moge zrobic, wiec was podczytam...
Trzymam bardzo mocne kciuki Dawaj znać, co i jak

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Współczuję.... Ja się uchowałam póki co przed zapaleniem tylko dlatego, że przerwy w karmieniu mamy max.3h Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i już więcej to cholerstwo Cie nie złapie
Ja długi czas karmiłam co 1-1,5h, teraz max. co 3h, a zapalenie mam czwarty raz Więc nie ma reguły

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora