2013-09-13, 13:33
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Jaką książkę teraz czytacie? cz. IX
Cytat:
Napisane przez IzzieSt
Rzuciłam Moje życie jak tornado i nie mam w tej chwili żadnej książki, ściągnęłam ebook " Tam gdzie spadają Anioły" Doroty Terakowskiej (czytałyście?), tylko nie mogę się zabrać, bo nauka ważniejsza przez najbliższe 2 tygodnie 
|
..Tam gdzie spadają anioły" czytałam, jak miałam 20 lat, ksiazka bardzo mi sie spodobała, piękna. Do tej pory ja pamiętam Ale ja w ogóle lubię Terakowską.
Przeczytałam ,,Blondynka w Himalajach" Pawlikowkiej - wiadomo, krociutka i ze zdjęciami Lubię jej książki. Teraz zaczęłam jej ,,Blondynka w Tybecie".
Zaczęłam czytać i jestem w połowie ,,Bezdomnej" Michalak - tę autorkę również lubię, ale tu już trochę przegięła. Jak jeszcze w innych jej ksiażkach, ta całkowita nierealnośc zdarzeń nawet pasowała, bo były takie słodkie i bajkowe, to tu w ogóle. Zabrała się za bardzo poważny temat, i to co z nim zrobiła....Za dużo nierealnych sytuacji, niesamowitych zbiegów okoliczności, i ,,cukru w cukrze" Ale dczytam do końca, bo po pierwsze nie lubię zostawiać niedoczytanych książek, a po drugie jednak jestem ciekawa, co dalej (chociaż zakończenia się domyślam ).
Edytowane przez granatowyprawieczarny
Czas edycji: 2013-09-13 o 13:35
|
|
|