Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Trądzik
Wątek: Trądzik
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-05, 09:07   #422
In_ThE_ShAdOwS
Wtajemniczenie

Dot.: Trądzik

Cytat:
Napisane przez _eLeKtroda_ Pokaż wiadomość
no pójdę pójdę...bo mnie tu liga przyjaciółek wyzywa że cyba zwariowałam z tym nie pójściem bo beze mnie niby impry nie ma (;
Kurczę tak sobie właśnie siedzę i marzę o wakacjach...takich innych niż moje...

musisz isć bo potem bedzziesz tego załować słuchając opowiadań koleżanek jak sie super bawiła no i się wyszalejesz

u mnie również TO zmieniło podejście do innych ludzi, tzn. nie oceniania po wyglądzie, co ludzie po prosstu uwielbiają robić. Jeszcze jak osoby, którym naprawdę wiele brakuje do ideału i mimo, że same mają trądzik to wyśmiewają jeszcze innych trądzikowców - mam taką koleżankę...Zawsze staram się uciąć to wszystko mówiąc ze wygląd to nie wszystko i nie ocenia się po tym człowieka w ogóle tego go nie znając i, że jako osoby inteligentne (no muszę ich jakos zachęcic ) powinni to już dawno zrozumieć. No i pomaga przyznaja mi rację. Nie lubię jak ktoś komentuje mój wygląd dlatego nie robie tego samego, proste .

I jeszcze nie lubię jak mam iść w nowe miejsce sama uchodzi cała moja pewność siebie i mam wrażenie, że kazdy tylko gapi się te miejsca na twarzy - paranoja!

Ale...pozytywne myślenie i większy dystans do siebie naprawdę dużo pomaga choć trudno do tego dojść. Trzeba cieszyć się zyciem nikt nie zwróci zmarnowanych lat, a trądzik jak widać na przykładzie osób piszących w tym wątku da się wyleczyc , żeby to przyszło jak najszybciej...
In_ThE_ShAdOwS jest offline Zgłoś do moderatora