Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-13, 15:46   #2022
Kejthx
Zadomowienie

Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
masz tak ładną buzię ze kwestia pary milimetrów wiecej na buzi nic a nic nie zmieni
uwierz, że jak przytyję chociaż z piątkę na początku to będę wygladała jak żona bałwanka Buli. Mi najpierw idzie w buzię, potem w dupsko, kolejno zaś w boki....... najmniej w cycki

Iza supcio, że badania okej

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość
Skoro tak mówisz, no staram się nie schizować. Poczekam jeszcze, bo wydaje mi się, że coś tam czuję, ale nie wiem czy to to.

Kciuki za wyniki, a kuzynem sie nie przejmuj.
Ale masz zacięcie

Wklejam Wam moje wczorajsze łowy. Za wszystko zapłaciłam 35zł. Kombinezon 15zł jedynie, a ten sweterek z misiem ma jeszcze metkę
Ale słodziaki, chyba lubisz kolor żółty, co?

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Dywanik:
Fajny, typowo chłopięcy
Ja co prawda wolę jednolite, ale takie kolorowe we wzory są urzekające i bardziej działają na wyobraźnię dziecka chyba... więc fajnie.