Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-13, 17:23   #4875
mala098
Raczkowanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
byłam w sklepie z małżem- wybrałam farbę do sypialni i inne pierdoły do tego remontu. Jutro małżon jedzie zamawiać. Padam, strasznie się zmęczyłam tym łażeniem
Ale fajnie, ja uważam, że remonty to super sprawa; w szczególności jak można się pokłocić z panem Mietkiem z ekipy budowlanej

Cytat:
Napisane przez 23Paula23 Pokaż wiadomość
Też tak mam, pytałam lekarza stwierdził że takie uroki ciąży i że jeśli po chwili przechodzi to nie ma się czym martwić a gadam mu o tym na każdej wizycie

U mnie też już grzybki i chodzi z moim tz zbieramy dziś skoczyliśmy na chwilkę po obiedzie dosłownie z godzinkę nas nie było i pełna jednorazówka prawdziwków właśnie sie suszą
Super, prawdziwki są przepyszne, mmm... Żałuję, że nie po drodze mi do lasu, choćby na weekend..

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość

Dziewczyny przedstawiam Wam naszego Syna małego Kacperka . Zdjęcie po kopi trochę gorzej wygląda ale na żywo dużo lepiej małego widać . No i mówię czysty tatuś . Miło tak buźkę małego zobaczyć to wszystko już staje się takie bardziej realne . Już nie mogę się doczekać stycznia wiem , że na początku będzie ciężko ale kocham już nad życie tą małą istotke w brzuchu
Jaki cudny!!! Piękne zdjęcia!
U nas dr jak włączył na chwilę 3d, to Zośka miała ukrytą buźkę rączką i nóżką równocześnie; taka z niej akrobatka, a co Nie po mamusi

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Mieszkanie kupione, wprowadzamy się 20 października
Rewelacja, gratulacje. A remont robicie, czy jest pod klucz, że można wejść, założyć kapcie i zamieszkać?

Odnośnie kulinarnych wybryków- dzięki za pomysł na czekoladowy blok.
U mnie dziś krem z groszku i zapiekana szpinakowa. Na zielono

Wiecie co.. zgubiłam teczkę ciążową... z kartą ciążową, wszystkimi wynikami, usg, usg na płytce z 13 tygodnia itd....
Mi szkoda tej płytki najbardziej, a ciekawe co powie doktor na brak karty ciąży....

Udanego weekendu!
My jutro z mężem robimy imprezę dla dzieciatych znajomych.