Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiepskie dni
Wątek: Kiepskie dni
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-05, 10:05   #25
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna
Dot.: Kiepskie dni

Cytat:
Napisane przez Lara Croft Pokaż wiadomość
No coz, moje kiepskie dni minely dzieki jednej z wizazanek- Asi, ktora postawila mnie do pionu! Dzieki niej odwazylam sie na pierwszy krok! Narazie nie chce wchodzic w szczegoly, ale wszystko jest na dobrej drodze! Obiecalam, ze wystawie jej pomnik w samym srodku Berlina i coz, chyba ide zmierzyc to miasto i wyznaczyc srodek! Dziewczyny, ktore czasem maja dola, polecam wyszukanie sobie sluchaczki na wizazu z ogromnymi pokladami cierpliwosci i czasu i ktora byla mniej wiecej w waszej sytuacji i zwyczajnie sie wygadac! Tak jak moja Asia, ktora zasypalam milionem pytan, a ona z cierpliwoscia aniola odpowiadala na nie, a pozniej powiedziala jakie mam mozliwosci i wyjscia. To wszystko wystarczylo bym przestala sie nad soba rozczulac i wziela spawy w swoje rece. I tak sie tez stalo. Trzymajcie za mnie kciuki zeby wszystko poszlo tak jak trzeba, a ja bede trzymac kciuki za te wizazanki, ktore nie radza sobie same, zeby im sie udalo odszukac taka Asie co stawia ludzi do pionu!
Kochana moja No nie przesadzajmy...cala czerwona sie zrobilam,czytajac twoje slowa...ale ciesze sie,ze moglam ci pomoc i zawsze jestem do twojej dyspozycji caluje cie mocno
Ps.Dzieki za ten Pomnik
sr.johanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując