2007-05-05, 10:05
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kiepskie dni
Cytat:
Napisane przez Lara Croft
No coz, moje kiepskie dni minely dzieki jednej z wizazanek- Asi, ktora postawila mnie do pionu! Dzieki niej odwazylam sie na pierwszy krok! Narazie nie chce wchodzic w szczegoly, ale wszystko jest na dobrej drodze! Obiecalam, ze wystawie jej pomnik w samym srodku Berlina i coz, chyba ide zmierzyc to miasto i wyznaczyc srodek! Dziewczyny, ktore czasem maja dola, polecam wyszukanie sobie sluchaczki na wizazu z ogromnymi pokladami cierpliwosci i czasu i ktora byla mniej wiecej w waszej sytuacji i zwyczajnie sie wygadac! Tak jak moja Asia, ktora zasypalam milionem pytan, a ona z cierpliwoscia aniola odpowiadala na nie, a pozniej powiedziala jakie mam mozliwosci i wyjscia. To wszystko wystarczylo bym przestala sie nad soba rozczulac i wziela spawy w swoje rece. I tak sie tez stalo. Trzymajcie za mnie kciuki zeby wszystko poszlo tak jak trzeba, a ja bede trzymac kciuki za te wizazanki, ktore nie radza sobie same, zeby im sie udalo odszukac taka Asie co stawia ludzi do pionu!
|
Kochana moja No nie przesadzajmy...cala czerwona sie zrobilam,czytajac twoje slowa...ale ciesze sie,ze moglam ci pomoc i zawsze jestem do twojej dyspozycji caluje cie mocno
Ps.Dzieki za ten Pomnik
|
|
|