Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-13, 16:57   #689
nati_85
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.

Cytat:
Napisane przez Tasia34 Pokaż wiadomość
Mam 2 wiadomości: po pierwsze Krzyś dziś usiadł! Znaczy się nie z brzuszka, tylko półleżał oparty na mnie, oglądaliśmy nowe zabawki, a On podniósł się do podusi z reniferkiem I siedział tak jakiś czas i macał poduszkę, aż się wystraszyłam, że za długo na pierwszy raz i Go położyłam

A po drugie: wygrałam paciaciaka na FB - takiego superowego, ręcznie robionego zwierzaka Nie pamiętam, kiedy ostatnio coś wygrałam
dla Krzysia i dla Ciebie za wygraną.

Cytat:
Napisane przez corka_rosy Pokaż wiadomość
Jutro szczepienie, trzymajcie kciuki. Budzik już sobie nastawiłam, żeby zdążyć na 10.15, bo zazwyczaj o tej porze wstajemy ;p

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
- w sumie tez mamy Jutro o 12 oby bylo jak ost razem hihi.

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość

a dzis świętują dziewczynki
Kinga pół roku
Oliwka 5 mc
Zuzia 4 mc
dla dziewczyn.

Cytat:
Napisane przez Tajgusia Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj lecę z małym znowu do pediatry. Jak pisałam byłam z Mikim we wtorek u lekarza z zaziębieniem i pani doktor przy okazji obdukcji zsunęła małemu napletek do końca. Był on przyklejony, więc go trochę naderwała i powstały takie mikro ranki miałam to przemywać kwasem bornym i myć podczas kąpieli co czyniłam. Ale chyba coś musiało się nadkazić bo od wczoraj Mikuś ma spuchniętego siurka i całego czerwonego na końcu. Na noc posmarowałam mu maścią z antybiotykiem triderm ale rano nie było lepiej Bidulek siusiaka ma teraz dwa razy większego niż zwykle. Jadę na 12 do lekarza narazie do pediatry ale nie wiem czy nie powinnam lecieć np. do urologa A jak u Was dziewczyny, mamy chłopców z tymi męskimi sprawami bo ja załamana jestem
ojej ale się porobiło. Mam nadzieję, że to nic poważnego. U nas na szczęście na razie nic się nie dzieje.

dla Karolka. Normalnie brak słów.

Cytat:
Napisane przez bzinka Pokaż wiadomość

U nas niestety okolo 38 stopni, Hania cieplusia i biedniusia troszkę
Żeby gorączka szybko minęła.

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
ł

Witam się
czytałam wczoraj cały czas ale nie miałam jak odp.
Byliśmy u pediatry, no cóż syncio nie chciał pokazać co potrafi i kazała ćwiczyć jeszcze bo jak nie to do por. rech no ja wiem że jeszcze nie jest super ale poprawa dużaaa. mam nadzieję że za miesiąc będzie to jeszcze bardziej widoczne bo on w obcym miejscu jest nieśmiały i nieruchomy a w domu co innego...
Na pewno za miesiąc będzie lepiej. Trzymam kciuki.

Witam i nadrabiam dalej...
nati_85 jest offline Zgłoś do moderatora