Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szczęśliwie zakochane od 2007 roku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-13, 19:57   #3018
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Szczęśliwie zakochane od 2007 roku!

Cytat:
Napisane przez dorot_qa Pokaż wiadomość
Ja po serialu Prison Break! a teraz ogłosił, że jest gejem
Że co?! nie wiedziałam! Zepsułaś mi ''miłość'' z dawnych lat też właśnie po tym serialu się ''zakochałam'' nawet na tapecie w tel. go miałam TŻ do tej pory to pamięta, bo właśnie TŻ mnie od niego ''odciągnął'' skutecznie

Cytat:
Napisane przez regularkate Pokaż wiadomość
Alaaaaaan Uwielbiam go od Szklanej pułapki, przez To właśnie miłość, Robin Hooda po Pottery

Spoko, ja się nie szykuję jeszcze przynajmniej przez jakiś czas, chociaż jakie suknie widziałam niedawno na wystawie salonu Chciałabym się ohajtać wkrótce, ale najpierw trzeba kasę zbijać (kredyt na wesele - niet, a od rodziców nie chcemy brać).

(dorot_qa, chyba widuję Cię w wątku o Suits? ;> )

lupinka, trzymam kciuki za obronę, choć na pewno będzie miło Ja w czerwcu ogarnęłam magisterkę, więc wiem, jak to jest parę dni przed, i to ze świeżych doświadczeń

Waniliova, pytałaś wcześniej, co za praca mi się dostała - kancelaria radcowska, 5 minut od domu, z umową o pracę, w ogóle - taaaaki fart!
Super! jeszcze tak bliziutko, ekstra ja też na pieszo chodzę do pracy, ale 15 min. a nie 5 umowę o pracę też już mam a co tam robisz? i wreszcie musimy się spotkać!