Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zdradzana... a mimo wszystko kocham :(:(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-05, 11:14   #1
SamotnoscMnieDoluje
Raczkowanie

Exclamation

zdradzana... a mimo wszystko kocham :(:(

witam wszystkie Wizażanki

mam pewien problem...

do czasu byłam naprawde szczesliwą osobą.. przez ostatnie miesiące miałam naprawde wszystko co chciałam... wspaniałych przyjaciół, wspaniałego chłopaka... ale... no własnie jest pewne ale...

moja najlepsza kumpelka znala cala sytuacje z moim chlopakiem.. wie kiedy sie kłócimy i o co... widzi też od od jakiegos czasu chodze nie w sosie... z początku nie chciałam nic jej mówić.. dlaczego co i jak... ale wkońcu powiedziałam... powiedziałam jej wszystko co leży mi na sercu... i sie zszokowała... zostałam tyle razy zraniona przez mojego chłopaka a mimo wszystko mu wybaczałam... nie potrafie sie ne niego gniewać choć powinnam... dowiedziałam sie, ze 2 razy zostałam zdradzona... a mimo wszystko nadal z nim jestem.. nie potrafie sie na niego złościć... za bardzo go kocham...
kumelka mówi mi bym dała sobie z nim spokój.. ze jak zdradził mnie 2 razy to i wiecej bedzie.... ale ja po prostu nie potrafie przestać o nim myśleć... próbowałam ale nie potrafie....za każdym razem zerkam na telefon czy aby przypadkiem nic nie napisał... nie potrafie przestać o nim myśleć... nie potrafie nie gadać o nim godzinami...

zostałam potwornie skrzywdzona przez niego... byłam oszukiwana... a mimo wszystko nadal go kocham nie potrafie...

może Wy Drogie Wizażanki poradzicie mi co mam zrobić...?? jestem w tym momencie bezsilna... płacze cały czas.. a powinnam skupic sie na maturze.... ale po prostu niepotrafie...
SamotnoscMnieDoluje jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując