Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy uderzenie chłopaka w twarz jest złe..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-13, 22:09   #114
KOOL SHEN
Rozeznanie

Dot.: Czy uderzenie chłopaka w twarz jest złe..

Cytat:
Napisane przez rousse Pokaż wiadomość
A czy zwykle chodzisz i zaczepiasz kobiety i je obrażasz? Bo tylko wtedy byś zarobił policzek a na zniesławienie też jest paragraf. Wolałbyś wtedy policzek czy gaz pieprzowy w oczy?
Ale jeszcze raz powiem, liścia nie traktuję jako uderzenie, bo to nie to samo co cios żeby zrobić krzywdę i nie ma tego na celu.
I gdybym kogoś chciała mocno uderzyć nie uderzałabym otwarta ręką, żeby nie połamać palców, jako trener Krav Magi chyba to wiesz
A w ogóle, gdybyś poszedł na obdukcję jak dostaniesz z liścia od niewiasty, kto z uczniów by Cię traktował potem poważnie?

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Jeśli nie podkulony ogon, to lepiej i bardziej z klasą jak mu odpowie stekiem przekleństw?
Dla mnie z liścia też jest uderzenie, to jest naruszenie nietykalności.
Może zacząć od liścia a skończyć bijatyką.
Dla mnie osoba która używa przemocy jest słaba psychicznie.
Oj ile razy byłem obrażany , jechano po moich rodzicach a ja ich olałem poszedłem w swoją stronę, milczałem.
Wyglądam jak popychadło taka sobie sierotka