Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak zwerbowac klientki . ! :d
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-14, 08:02   #4
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Dot.: Jak zwerbowac klientki . ! :d

Cytat:
Napisane przez Eveliiinka Pokaż wiadomość
witajcie kochane . Mam do was pytanko . Aktualnie skonczylam szkole fryzjerska i zdalam egzamin czeladniczy . Teraz spodziewam sie dzidziusia . Jestem w kropce bo mam zwolnienie lekarskie pozniej pojde na macierzynski i chcialabym jakos se dorobic . Mialam na mysli robienie klientek w domu tylko jak je teraz zachecic do przychodzenia skad je wziasc. ? dalam ogloszenie na portal mojego miasta ale to duzo mi nie pomoglo byly z dwie kobietki na miesiac ale co mi z tych dwoch jak wydatki rosna pomozcie !
postaraj się wygospodarować profesjonalny kawałek pokoju, albo najlepiej osoby pokój, nie można obcinać byle kątem kobietom włosów, licząc na to, że wrócą. jeśli jesteś osobą mobilną- dobrze byłoby jakbyś dołożyła opcję dojazdu do klienta. Mogłabyś zyskać dzięki temu bardzo wiele pań- zwłaszcza starszych, które już niekoniecznie mają siłę i czas iść do fryzjera stacjonarnego i jeszcze czekać w kolejce. Tak jak dziewczyny napisały wcześniej, zaproponuj kawę, ciastko i rozmawiaj z nimi. Bo pamiętaj, że kobiety bardzo często przychodzą do fryzjera się po prostu wygadać. Zareklamuj się jeszcze w lokalnej prasie, jeśli to jest mniejsze miasteczko, no i na portalach społecznościowych wśród koleżanek i kolegów. Jeśli będziesz dobra w tym co robisz, klienci wrócą, bo tak właśnie działa poczta pantoflowa
baletnica_natasza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując