Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o byciu AU PAIR, part. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-14, 09:49   #2105
thePhantom
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o byciu AU PAIR, part. X

Cytat:
Napisane przez KatusKatus Pokaż wiadomość
mam tak samo - hości mają po 30lat, są w wieku mojej siostry więc mamy świetny kontakt pijemy razem wino, gadamy o dosłownie wszystkim, wychodzimy razem. Nie sądziłam, że można aż tak dobrze się z kimś dogadywać, znając go zaledwie 2miesiące.
Każdej przyszłej au pair życzę takich hostów jak moi
moi jako kumple też są bardzo spoko, ale jako rodzice.. oni są fatalnymi rodzicami, szkoda mi tych dzieci, bo one beda poprostu zle wychowane. np dzisiaj, sobota, ja za godzine jadę do kumpla i wracam jutro, hostka w pracy wiec host zostaje z dziećmi. jak to wygląda? pije kawe, czyta gazete, dzieci zostawione same sobie, nawet do mnie do pokoju przylazly, bo sie nudzą. swoją drogą nawet nie zwrocil uwagi, ze 2-latka sama idzie do piwnicy.. i nadal trwa walka o smoczka. hostka daje, host zabiera, i tak w kolko
nie macie czasem wrazenie, ze hości czasami mają trochę za duże wyobrażenie o au pair jako o animatorce zabaw? dla mnie to logiczne, ze nie będe codziennie wymyslac nowych zajęc, gier, bo tak się nie da.. a mam wrażenie, ze jak spokojnie sie bawie z dziecmi, np czytam ksiazke im albo one sie same bawią a ja tylko pilnuję czy wszystko jest ok, to host jakos dziwnie spogląda jak wraca z pracy
Cytat:
Napisane przez najsi88 Pokaż wiadomość
Czy przy wyborze rodziny bierzecie pod uwage to czy ja murzynami? Wlasnie dostalam pozywywnoa odpwoiedz od murzynskiej rodziny, maja jedno 3 letnie dziecko i proponuja fajne warunki tylko zastanawiam sie czy murzyni nie maja jakis tzw ,,odchylow,,
ja rozumiem o co Ci chodzi, bo jak szukalam rodziny to dostalam zgloszenie od czekoladek i się zastanawialam dla mnie to normalne, ciemny kolor skóry wiąże się zazwyczaj z inną religią, kulturą i "obawy" a moze raczej jakies wątpliwosci są normalne chociaż murzynki wydają się być wybitnymi babkami
dół - luty 2015

Była Au pair - Niemcy 2013
thePhantom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując