Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Związki, randki...ze mną jest coś nie tak...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-14, 09:18   #1
PannaMarudanaMartuchnaa
Raczkowanie

Związki, randki...ze mną jest coś nie tak...

Związki i randki chyba nie są dla mnie, niby bardzo bym chciała kogoś mieć, ale jakoś nie umiem się przełamać...A o tym dalej.
Niedługo mam 21 lat, dokładnie w styczniu i nigdy nie miałam chłopaka.
Zawsze gdy się z kimś umawiałam, to rozmowa się kleiła, było miło i w ogóle, ale jak już miało dojść do jakiegoś zbliżenia, a dokładnie całowania, to ja kończę tą znajomość. Po prostu wstydzę się całować, a z wiekiem jest coraz gorzej... Cały czas sobie myślę, że mam tyle lat to powinnam mieć to już za sobą. W akcie desperacji całowałam się po pijaku (wiem, wiem że to głupie) ale po prostu chciałam mieć to już za sobą. Chyba mam jakiś lęk przed zbliżeniem...
2 lata temu stwierdziłam, że randki nie są dla mnie, że pewnie jeszcze do tego nie dojrzałam, więc się z nikim nie umawiałam.
Ostatnio zaczęłam spotykać się z takim chłopakiem, podoba mi się on, fajnie mi się z nim rozmawia. Byłam u niego w domu 2 razy i podczas filmu się przytulaliśmy.
Wczoraj zaprosił mnie do kina, a ja nie dałam się złapać za rękę, ani nic... a przecież w końcu już się z nim przytulałam...Wiedziałam, że będzie chciał mnie pocałować na koniec spotkania i tak też się stało. Chciał, a ja znowu nie umiałam się przełamać i go tylko przytuliłam.
Ze mną jest chyba coś nie tak...
PannaMarudanaMartuchnaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując