Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-05, 13:08   #2019
Atram
xxyy

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
mam nadzieję że udało Ci się zabrać do nauki bo mnie nawet jakimś cudem tak nawet komputera rano nie włączyłam tylko od razu się zabrałam za tłumaczenie i już trzasnęłam całe proseminarium (szkoda ze to dopiero ma poniedziałek, a gdzie tam inne rzefczy na cały następny tydzień )

świetne jest to łóżeczko już mi się dawno w Ikei spodobało, szkoda zę zupełnie mi takie nie pasuje do koncepcji mieszkania (które jest tak małe że nie mogę sobie pozwolić na osobne łóżko i kanapę, dlatego muszę mieć 2 w 1 )
zgadzam sie - lozko swietne. tez bede za jakis niedlugi czas zwiedzac ikee i tym podobne salony meblowe, i bede szukac mebelkow do mojej nowej sypialnii chcialabym takie podowjne lozko, duza szafe z lustrem i toaletke. ale wczesniej niestety remont - musimy pomalowac sciany w 3 pokojach, wycyklinowac i pomalowac parkiet. dzis ma przyjsc parkieciarz ogladnac jak to wyglada. i bede miala wlasne mieszkanko - bo mam dosc duzy dom, na gorze i na dole sa jakby dwa oddzielne mieszkania z kuchnia i lazienka. tata zostanie na dole, a ja na gorze
tylko w ogole nie mam pomyslow co do kolorow scian

a co do nauki to udalo sie sie zebrac i w 4 godzinki z przerwa 45 inutowa na mala drzemke udalo mi sie nauczyc to co mialam na dzis zaplanowane., a teraz czytam jakies nudne teksty i robie notatki, bleh.

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
u mnie pada, pada, pada deszcz
na pocieszenie popijam dobrą herbatke z ciasteczkiem..
ale co jedzone bez wyrzutów sumienia podobno nie tuczy...
cos w tym jest
jak bylam u kolezanki jadlam bez wyrzutow przez 4 dni to czym mnie czestowala - pizza, buleczki, nalesniki, pierogi. niezbyt zdrowo ale nie mialam wyjscia i nie przytylam nic moze mam szybki metabolizm

a dzis zrobilam sobie budyn czekoladowy bo pogoda okropna i spac mi sie chce. a budyn to tak na pobudzenie.