Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mogłybyście związać się z biseksualnym facetem?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-14, 21:27   #91
Rick Blaine
Raczkowanie

Dot.: Mogłybyście związać się z biseksualnym facetem?

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
No to widzę, że po prostu masz problem, albo kompleks skoro w zwykłych słowach widzisz zaraz 'geje do gazu!'.
Ja jestem człowiekiem w 100% popierającym zalegalizowanie związków homoseksualnych, adopcji dla takich par oraz wszelkich innych przywilejów. Głośno zaprzeczam każdej niesprawiedliwości wypowiadanej na temat takich osób w mojej obecności. Co nie zmienia faktu, że mam swoją definicję męskości. Wpisuje się do niej: pewność siebie, odwaga, stanowczość, wysoki wzrost, niski głos, duże dłonie, zdolności do męskich robót oraz orientacja heteroseksualna.
A teraz powinieneś mi napisać, że jestem zła i brzydka bo każę ukamienować wszystkich nieśmiałych, niskich ciamajdów z falsetem.
Teraz ty przesadzasz. Widzisz rozumiem, że bi może stać na przeciwnym biegunie od Twoich zainteresowań. W pierwszym poście mówię nawet, że rozumiem obrzydzenie. Wydaje mi się, że moglibyśmy wypisać podobną listę cech psychicznych, które uważamy za męskie i pożądane, i teraz widzisz czy jeśli ktoś jest bi, to nie może być stanowczy i odważny? To trochę tak jakby powiedzieć, że katolik nie może być inteligenty, bo wierzy w Boga, a z mojej perspektywy wiara cechuje mało inteligentnych. Tylko tyle, może to moje kompleksy, nie wiem. Generalnie za dużo się napatrzyłem na krzywdzenie ludzi, bo nie pasują do jakieś schematu, może jestem przewrażliwiony, ale chyba jednak nie mniej niż ty, jak tak patrzę na ostatnie zdanie.

Edytowane przez Rick Blaine
Czas edycji: 2013-09-14 o 21:29 Powód: literówki.
Rick Blaine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując