Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tajlandia
Wątek: Tajlandia
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-16, 13:31   #908
melleczka
Zakorzenienie

Dot.: Tajlandia

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
No i rusza wielka wyprzedaż Air Asia http://www.airasia.com/ot/en/promotion/rr3590108.page
A właściwie rusza dziś o 18:00

Podane ceny są za lot w jedną stronę? Bo jak tak to nie przepłaciłam

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
o widzisz, wczoraj cały listopad był jeszcze w promocji (ale ja juz tak chce na wakacje ze stwierdzilam ze musze jechac wczesniej )
Możesz mieć za to tańsze hotele i zdecydowanie mniej turystów Ja niestety byłam zmuszona na termin styczniowo-lutowy ze względu na pracę

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Trochę zła jestem na siebie i na ten plan, bo mamy dużo transferów:/ Ale cóż... Przyjeżdżamy ze Siem Reap wieczorem i czekamy nockę na lotnisku, następnego dnia dopiero jesteśmy w Ao Nang. A gorsza jest końcówka... Wracamy z Phi Phi i śpimy w Krabi jedną noc (bez sensu), żeby rano wylecieć do BKK (tylko poranny lot był na promo), siedzimy tam cały dzień i nockę (też bez sensu) i rano wylot do PL.
Nie wiem za bardzo jak to ogarnąć i czy jest sens tego ostatniego dnia jechać do centrum BKK? Gdzie zarezerwować hotel? Bo jedno lotnisko jest na jednym końcu, drugie na drugim, a centrum miasta jeszcze zupełnie gdzie indziej:/

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

A co do Similianów to z nimi będzie pewnie problem z Ao Nang, jeżeli nie da rady jechać na dwudniowe, albo będą kosmicznie drogie to pojedziemy na jednodniową wycieczkę