2013-09-16, 16:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Baoabek, Dearlie dużo zdrówka dla waszych dzieciaczków :kciu ki:
przez tą pogodę cały czas drżę o Jagodę,bo ona taka gorąca dziewczyna,że mi się rozbiera na spacerach, ściaga czapę, apaszkę szarpie by się rozpiąć,mimo,że jest ubierana cieniej niż ja
dziś kupiłam jej kominy 2za9,99zł w cubusie,bo apaszki sciaga. Niestety komin też rozkminiła
i przepraszam,że spóźnione życzonka urodzinowe dla Izuni! wszystkiego najlepszego kochana, rośnij zdrowa i szczęśliwa
---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------
no i najlepszego dla dzisiejszych solenizantaów Mateuszka,Szymonka i Antosia! :roza : po rózyczce dla Każdego od Jagódki. Duzo zdrówka, szczęścia i spokoju(dla mamuś) kochane skarbeczki!
Anusia pierwszych kroczków!i pytanie mam do mam roczniaków, czy wszystkie już się "puscily" i zrobiły choć jeden krok?bo Jagoda ni cholery, chodzi za jedną rękę ale jak ją puszczę staje sztywno i odrazu klap na pupę ma jeszcze czas co nie?
---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------
Konci dużo zdrówka
---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------
łojoj i dla Zuzi też zdrówka dużo
---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------
Katiaska super tort no i Antoś cudowny, ma włoski jak aniołekk!
uffff chyba dziś wreszcie po ponad 2tyg odjechała ciocia(@)
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------
Cytat:
Napisane przez marta1986222
Angel odezwij się,martwimy się 
|
już, już kochana napisałam Anusia mnie przywołała do porządku
---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------
głowa mnie rozbolała, nosz kurrrrr jak nie urok to sraczka
Jagódka
Edytowane przez angel166
Czas edycji: 2013-09-16 o 16:04
|
|
|