2013-09-16, 22:23
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4
Uff, pufff, co za dzień, melduję swoje istnienie tego dnia i... Znaleźliśmy z moim TŻ mieszkanko! Jest śliczne, duże, w przyjemnej okolicy, idealne dla nowego członka rodziny, więc teraz czas na przeprowadzkę, sporo tego będzie.. W ogóle próbowałam dziś rooibosa i mi posmakowała! Tylko mój TŻ skomentował, że jak gdyby była zepsuta 
Btw, matulu, jak wy pędzicie z tymi postami! 
Cytat:
Napisane przez gosia261282
Ja też nie wiem jaki czas do czego,nie znam nawet reguł gramatycznych. Hmm,ja ich w języku polskim nie znam,a co dopiero w angielskim. W sumie to nie uczyłam się w szkole angielskiego,tylko sama. Więc nie brałam się za gramatykę.
|
Haha, mama to samo - mój polski prezentuje całkiem niezły poziom.. Ale gdybym miała wyjaśnić co i jak niezły byłby wstyd 
Cytat:
Napisane przez Le La
shizu48 Japonia - zazdroszcze strasznie, marzy mi sie , zeby moc tam kiedys pojechac, mam nadzieje, ze pewnego dnia sie uda 
|
Jeżeli kiedyś byś się poważnie zdecydowała - pisz do mnie, zabrzmi mało skromnie ale dam lepsze rady niż te podane w internecie - przede wszystkim na pewno nie ma sensu jechać tam z jakiegoś biura podróży z oprowadzaniem itd.. A na ten moment przesyłam na priv album ze zdjęciami zrobionymi przeze mnie więc trochę innym okiem niż te z książek itd, to serio oryginalna kultura 
Cytat:
Napisane przez J0zefina
nadrobiłam ale nie mam jak odpisać ale płonę z zazdrości o Japonię!!! 
|
To tu też przesyłam na priv ten album skoro też się interesujesz 
Cytat:
Napisane przez mezaga
U mnie panika już się powoli zaczyna. O wile bardziej boję się cesarki niż późniejszych problemów z opieką nad maluchami 
|
A to już na 100% będziesz miała cesarkę? Sama zdecydowałaś czy nie masz wyboru? Ciekawa jestem bo moja matka bardzo mnie namawia na cesarkę ale póki co jestem za naturalnym i ciekawa jestem Twoich powodów 
Cytat:
Napisane przez perfuzja
A z innej beczki: macie jeszcze talię? Pamietam, ze w Oczekiwaniu na dziecko chyba przy 3 czy 4 miesiącu jest o tym, zeby pożegnać się ze swoją talią. A moja cały czas jest w miejscu, ciekawe jak długo jeszcze  No i czarnej linii tez nie mam.
|
Talia jeszcze delikatnie zarysowana jest, i wspomnianej linii też brak, więc musimy się cieszyć póki możemy 
---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------
Cytat:
Napisane przez Le La
Jedynie czego mi zabronil to jezdzic konno, od razu jak zobaczylam dwie kreseczki to wiedzialam, ze bede musiala zrobic sobie przerwe, ale mimo wszystko pare lezek mi polecialo bo jezdze konno od 6roku zycia, ale sa rzeczy wazniejsze 
|
Chyba właśnie zrozumiałam skąd u Ciebie taki avatar Piękny sport, przez 3 lata jeździłam, ale potem cały ośrodek przeniesiono i już nie opłacało się tak daleko jeździć, zazdroszczę Ci
|
|
|