Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chlopak spal u kolezanki. Czy przesadzam?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-17, 00:04   #7
laisla
Zakorzenienie

Dot.: Chlopak spal u kolezanki. Czy przesadzam?

Cytat:
Napisane przez TQC Pokaż wiadomość
Mia, tak , niestety chyba w przeszłosci za bardzo mialam o nią problemy i w efekcie on tym bardziej chce mi pokazac ze sie bedzie z nia kolegowal... tylko teraz czuje sie upokorzona jak ona "wygrywa" kiedy on zostaje u niej w domu aa obydwoje wiedza ze to poniekad wbrew mnie ...

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Mamy po 23 lata, duzo rozmawiamy, obydwoje pragniemy zamieszkac razem, w przyszlosci zalozyc rodzine... tylko on bardzo ceni ta swoja wolnosc w sensie jest przeczulony na punkcie zakazow i ograniczen i chyba im bardziej mi sie cos nie podoba tym bardziej go ciagnie.. wiem ze nie robi tego na zlosc, tylko poprostu jest takim "wolnym duchem" w sercu
No to możnaby cynicznie rzec..widziały gały co brały Wydaje mi się, że to się w takim razie nie zmieni, a Ty albo rozszerzysz swoje granice tolerancji i zaufania dopasowując je do jego standardów albo będziecie się o to latami wykłócać.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując