2013-09-17, 00:06
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chlopak spal u kolezanki. Czy przesadzam?
Cytat:
Napisane przez _Shiloh_
Dla mnie jeśli jesteście ze sobą , planujecie być razem, mieszkać, mieć rodzinę, taka opcja nocowania po koleżankach, ba nawet kolegach nie wchodzi w grę.
Nie jestem despotką, mój TŻ mimo to zawsze wraca na noc do domu (pomijając pracę na noce) a i ja przestałam też urządzać sobie nocki u koleżanek. Zamawiałam taksówkę i wracałam do swojego TŻ i swojego łóżka 
|
Yyyyy... No to przyznam, ze troche wspolczuje twojemu chlopakowi i tobie, skoro postanowiliscie sie tak trzymac na smyczy. Nie wiem co niby zwiazek zmienia na tym polu, ze ty kiedys nocowalas u kolezanek, a teraz juz to nie wchodzi w gre.
Tak samo chlopak, gdy wiedzialabym, ze spi u kumpla, bo sie zasiedzial i nie chce sie mu wracac-to jaki problem?
Cytat:
Napisane przez TQC
Dzieki, najgorsze ze dowiaduje się o tym zawsze po fakcie... a dla niego to tak jakby najzupelniej normalne i ze powinnam mu ufac... nie wiem.. mam szczera nadzieje ze przesadzam i powinnam to olać i pokazac ze mu ufam ale z drugiej strony on az nazbyt manifestuje ta swoją niezaleznosc i wolną wole.. ;/ wiem ze nie moge go ograniczac ani nic zakazywac ale wydaje mi sie ze sam z siebie powinien tego unikac. ;(
|
Cytat:
Napisane przez TQC
Mia, tak , niestety chyba w przeszłosci za bardzo mialam o nią problemy i w efekcie on tym bardziej chce mi pokazac ze sie bedzie z nia kolegowal... tylko teraz czuje sie upokorzona jak ona "wygrywa" kiedy on zostaje u niej w domu aa obydwoje wiedza ze to poniekad wbrew mnie ... 
|
Wybacz, ale problem nie lezy w tym gdzie on nocuje, tylko tym, ze tak jak by zwyczajnie robil ci tym na zlosc. Bo o ile nocowanie u kolegi po meskim wieczorze nie byloby dla mnie problemem-o tyle nocowanie u kolezanki, bo on chce pokazac, ze moze, a ona jeszcze sie z tego bedzie cieszyc, bo 'ty jej przyjaciela zabralas'-w porzadku nie sa i w tylek bym takiego faceta kopnela. Niech sobie idzie i siedzi u niej non stop. A u kolegow on tez nocuje, czy od nich potrafi wracac? I dlaczego ty dowiadujesz sie o wszystkim po fakcie?
|
Edytowane przez czarna_maciejka
Czas edycji: 2013-09-17 o 00:09
|
|
|